Drenatge Limfàtic

Aprofita tots els beneficis del drenatge limfàtic

Necessites millorar la teva circulació? Gaudeix de tots els beneficis que aporta el drenatge limfàtic tant a nivell físic com en rendiment esportiu.

 

La tècnica del drenatge limfàtic consisteix en una sèrie de maniobres manuals molt suaus basades en l’estudi profund de l’anatomia i fisiologia del sistema limfàtic amb la finalitat de drenar i desplaçar la limfa, que es troba en el territori limfàtic, cap al torrent venós.

 

Els efectes fisiològics d’aquests massatges es produeixen en primer lloc sobre la circulació tant arterial i venosa com limfàtica que impliquen un augment del seu flux i el seu cabal. Tot això dóna lloc a un augment de l’aportació de substàncies nutrients a aquells teixits que les necessiten. D’aquesta manera s’eliminen més ràpidament les substàncies de rebuig i dels catabòlics àcids que resulten del treball muscular.

 

Un altre efecte positiu del drenatge limfàtic és la disminució de la inflamació de les zones danyades i la reducció dels edemes secundaris a l’estancament de la limfa a l’espai intersticial.

 

El drenatge està especialment indicat en la recuperació ràpida de lesions esportives que van acompanyades d´edema, així mateix, també per combatir altres problemes relacionats amb la circulació com la cel·lulitis i les varius.

 

El drenatge limfàtic també està indicat pel tractament de limfedemes. Completa el teu entrenament amb teràpies manuals que t’ajudaran a millorar el teu rendiment.

Qui pot fer un drenatge limfàtic?

És un servei destinat a majors de 18 anys.

Com em puc contractar un drenatge limfàtic?

Pots demanar ja la teva cita a la recepció del teu club o a través dels següents correus electrònics o telèfon:

Normativa:

Consulta la normativa específica del teu club.

Consulta el preu i horaris al catàleg del teu club

Aquest servei s’ofereix als següents centres Claror
Claror Sardenya

Catàleg Serveis Salut

Claror Cartagena

Catàleg Serveis Salut

Claror Marítim

Catàleg Serveis Salut