Drenatge Limfàtic

Aprofita tots els beneficis del drenatge limfàtic

Necessites millorar la teva circulació? Gaudeix de tots els beneficis que aporta el drenatge limfàtic tant a nivell físic com en rendiment esportiu.

 

La tècnica del drenatge limfàtic consisteix en una sèrie de maniobres manuals molt suaus basades en l’estudi profund de l’anatomia i fisiologia del sistema limfàtic amb la finalitat de drenar i desplaçar la limfa, que es troba en el territori limfàtic, cap al torrent venós.

 

Els efectes fisiològics d’aquests massatges es produeixen en primer lloc sobre la circulació tant arterial i venosa com limfàtica que impliquen un augment del seu flux i el seu cabal. Tot això dóna lloc a un augment de l’aportació de substàncies nutrients a aquells teixits que les necessiten. D’aquesta manera s’eliminen més ràpidament les substàncies de rebuig i dels catabòlics àcids que resulten del treball muscular.

 

Un altre efecte positiu del drenatge limfàtic és la disminució de la inflamació de les zones danyades i la reducció dels edemes secundaris a l’estancament de la limfa a l’espai intersticial.

 

El drenatge està especialment indicat en la recuperació ràpida de lesions esportives que van acompanyades d´edema, així mateix, també per combatir altres problemes relacionats amb la circulació com la cel·lulitis i les varius.

 

El drenatge limfàtic també està indicat pel tractament de limfedemes. Completa el teu entrenament amb teràpies manuals que t’ajudaran a millorar el teu rendiment.

Qui pot fer un drenatge limfàtic?

És un servei destinat a majors de 18 anys.

Com em puc contractar un drenatge limfàtic?

Pots demanar ja la teva cita a la recepció del teu club o a través dels següents correus electrònics o telèfon:

Normativa:

Consulta la normativa específica del teu club.

Consulta el preu i horaris al catàleg del teu club

Aquest servei s’ofereix als següents centres Claror
Claror Sardenya

Catàleg Serveis Salut

Claror Cartagena

Catàleg Serveis Salut

Claror Marítim

Catàleg Serveis Salut

L’ESPORTIU DE LLINARS

Catàleg Serveis Salut