Fangoteràpia

Beneficia’t de lA geoteràpia amb fangs per millorar DOLÈNCIES MUSCULARS

La Geoteràpia es basa en la utilització de substàncies minerals per al tractament no farmacològic d’algunes dolències. Una d’aquestes substàncies són els fangs, que poden ser de molts tipus segons la seva composició i que ofereixen beneficis contrastats al nostre organisme.

Una de les característiques principals dels fangs és la seva capacitat d’absorbir molècules d’aigua, així com ions (fonamentalment cations), retenint-los i intercanviant-los per altres com el calci, el magnesi, el potassi, el sodi o l’amoni.

El poder absorbent i d’intercanvi d’ions dels fangs fa que resultin antiinflamatoris i depuratius, qualitats que els converteixen en idonis per tractar afeccions de la pell (si no hi ha processos inflamatoris aguts).

La fangoteràpia consisteixen en l’aplicació parcial (a l’esquena o a les articulacions) o total (a tot el cos) de fangs marins amb un embolcall que proporciona calor i afavoreix l’absorció dels seus principis actius.

Els fangs tenen propietats antiàlgiques i antiinflamatòries que, conjuntament amb la temperatura elevada de l’embolcall, proporcionen un efecte descontracturant muscular i de millora del dolor en cas de patologia articular. També milloren el trofisme de la pell i poden ser útils en cas de malalties cutànies.

Qui pot fer Fangoteràpia?

Majors de 18 anys.

Com puc contractar cita prèvia per fer Fangoteràpia?

Pots demanar ja la teva cita a la recepció del teu club o a través dels següents correus electrònics o telèfon:

  • Claror Marítim: 93 225 99 22
Normativa:

Tots els clubs estan adaptats a la normativa COVID19, consulta la normativa específica del teu club.

Consulta el preu i horaris al catàleg del teu club

Aquest servei s’ofereix a Claror Marítim
Claror Marítim

Catàleg Serveis Salut