Pàdel Adults Can Caralleu

Cursets de Pàdel per Adults

El pàdel és un esport de pilota i pales al que es pot jugar a qualsevol edat, perquè s’adequa a les característiques dels jugadors. En el pàdel s’enfronten dues parelles i és un esport molt sociable i divertit.

Jugar a Pàdel de forma habitual té amplis beneficis com:

1. Elimina l’estrès. El pàdel t’ajuda a desconnectar del món exterior i a pensar només en el padel i els teus companys de joc.

2. Millora la coordinació de moviments i els reflexos. És un esport de coordinació i reflexos, i es va millorant molt ràpidament amb la pràctica.

3. Tonifica la musculatura. És un esport força complet muscularment, i t’ajuda a tonificar les cames, glutis, cintura i espatlla.

4. Ajuda a enfortir el cor. Millora el teu sistema cardiovascular i redueix el risc de patir alguna malaltia relacionada amb el cor.

5. Ajuda a la teva agilitat mental. El pàdel és un esport de concentració en el que constantment has d’estar prenent decisions, mai et ve una pilota igual i constantment has d’estar calculant la distància, la força, la direcció, l’efecte i l’alçada de la pilota per tornar-la, també com col·locar-te a la pista coordinadament amb el teu company.

6. Descansar millor. La pràctica de qualsevol esport, i en concret el pàdel, et beneficia a l’hora de descansar millor a les nits.

Amb els cursets de Pàdel per adults podràs perfeccionar la teva tècnica i et permetrà jugar, sigui quin sigui el teu nivell.

Qui pot fer Pàdel?

Majors de 16 anys que vulguin millorar en aquest esport. L’activitat es fa en grups de 3 persones. 

Com em puc inscriure a Pàdel?

Pots fer la teva inscripció a la recepció del club o bé online a través de l’Espai Client >

NIVELLS

  • Grup d’Iniciació: Aquest grup està compost per persones que estan començant a jugar al pàdel i tenen poca o cap experiència en l’esport. Habilitats Bàsiques: Els jugadors d’iniciació estan aprenent les regles bàsiques, tècniques de cop, posicionament a la pista i tàctiques elementals.
  • Grup Mig: Aquest grup inclou jugadors amb un nivell d’experiència moderat que han adquirit algunes habilitats al pàdel. Habilitats en Desenvolupament: Els jugadors tenen un bon domini de les regles, tècniques de cop i entenen les estratègies de joc i poden jugar partits de manera competent.
  • Grup Alt: En aquest grup es troben els jugadors amb un alt nivell d’habilitat i experiència en el pàdel. Habilitats Avançades: Els jugadors tenen un excel·lent control de la pilota, una varietat de cops avançats, una comprensió profunda de les estratègies i la capacitat de jugar a un nivell competitiu.
Normativa

Consulta la normativa específica del teu club.

EP PALA

Un Entrenador Personal Pala és una bona opció per millorar el teu joc o per aquells que desitgeu perfeccionar les habilitats en aquests esports de raqueta.És un servei per abonats/des i no abonats/des del club, amb el que podreu gaudir d’una atenció personalitzada i dedicada, amb sessions d’entrenament adaptades a les vostres necessitats i objectius individuals.

TIPOLOGIA: esports
Durada: 55/60 minuts
Usuari: adults
Intensitat: mitjana-alta
0%

ACTIVITATS PER A GRUPS DE 3 PERSONES 1 HORA / SETMANA

FRANGES HORÀRIES
PREU MENSUAL ABONATS
PREU MENSUAL NO ABONATS
de dilluns a divendres de 9h a 17h70.83€95.63€
de dilluns a divendres de 19h a 21h70.83€95.63€
dissabtes de 9h a 14h70.83€95.63€
diumenges de 9h a 10h70.83€95.63€
diumenges de 13h a 14h70.83€95.63€

inscripcions ONLINE

Consulta la disponibilitat de places per nivells aquí. 

""

FAQS I DOCUMENTACIÓ DE L’ACTIVITAT

FAQS DE L’ACTIVITAT

claror can caralleu