Vinyasa Ioga

Què és?

El Vinyasa Krama Yoga és una antiga pràctica de desenvolupament físic i espiritual. És un mètode sistemàtic d’estudi, pràctica, ensenyament i adaptació al ioga. Cadascuna de les importants postures (asanes) es practica amb diverses vinyases (variacions i moviments) molt elaborats. Cada variació està unida a la següent mitjançant una successió de moviments de transició específics, sincronitzats mitjançant la respiració. La ment segueix atentament la lenta, suau i controlada respiració ujjayi del ioga; i la unió del cos i la ment té lloc amb l’acte de la respiració com a arnès.

Observacions

Adreçada a:  Activitat oberta a tots els abonats majors de 15 anys que vulguin millorar el seu estat de salut físic, psíquic i emocional, i vulguin treballar el seu cos internament en profunditat com a complement a altres activitats físiques.

No recomanada per a:
No té contraindicacions.

Normativa:

  • Aquesta activitat es realitzarà només amb la màrfega.
  • Ús obligatori de tovallola gran de 120 x 60 cm.

Recomanacions:

  • Fes la reserva de plaça per a aquesta activitat a través de l’APP de reserves i valida la teva assistència amb la teva polsera de proximitat al lector que hi ha a les entrades de les sales d’activitats.
  • Recomanem arribar 5 minuts abans a les activitats per tal d’evitar cues a l’entrada.

 

✔️ Tota la informació sobre reserva de places i validació d’assistència AQUÍ >

TIPOLOGIA: COS MENT
Durada: 60 minuts
Usuari: Adult
Intensitat: baixa
0%

Horari