Activitats d’entrenament úniques per a tots els abonats i abonades de claror

Als Clubs Claror trobaràs activitats d’entrenament en espais únics als interiors i exteriors dels clubs, en les que hi poden participar tots els abonats i abonades dels Clubs Claror i L’Esportiu de Llinars.

 

Consulta la graella del teu club i prova ja les Activitats By Claror!

activitats obertes a tots els abonats

És igual quin sigui el teu Club, les activitats By Claror estan especialment pensades perquè hi pugueu participar tots els abonats i abonades de Claror.

espais interiors i exteriors únics

Les activitats By Claror es duen a terme en espais únics dels nostres clubs o en ubicacions exteriors properes a les nostres instal·lacions.

experiència d’entrenament única

Les activitats By Claror estan especialment pensades perquè comparteixis una experiència d’entrenament única.

Activitats by Claror
Totes les activitats disponibles per a abonats i abonades dels Clubs Claror i L’Esportiu de Llinars
Aigües Obertes by Claror
INICIACIÓ AL RUNNING BY CLAROR
Marxa nòrdica by Claror
Running by Claror
Skill X by Claror
No ets abonat/da?
Vine un dia al club i prova les activitats by Claror
Els nostres tècnics by Claror

preguntes freqüents (faqs)

Consulta la graella del teu club a través de l’APP de reserva d’activitats i apunta’t a l’activitat By Claror que més t’agradi. Són activitats obertes a tots els abonats i abonades dels Clubs Claror i L’Esportiu de Llinars.

Sí, podràs accedir al club que organitza l’activitat amb el teu carnet o polsera i fer ús dels vestidors. Veuràs el club o ubicació a la mateixa graella d’activitats.

Les activitats By Claror són entrenaments en espais únics dels clubs o exteriors especialment dissenyats per viure una experiència única. Són conduïts per tècnics/ques altament qualificats que et faran gaudir d’un entrenament especial.