Activitats especials per a tots els abonats dels clubs Apunta't CONEIX-LESarrow_forward BOTÓ 2 Activitats by claror Activitats especials per a tots els abonats dels clubs CONEIX-LESarrow_forward BOTÓ 2 Activitats by claror
Activitats d’entrenament úniques per a tots els abonats i abonades de claror

Als Clubs Claror trobaràs activitats d’entrenament en espais únics als interiors i exteriors dels clubs, en les que hi poden participar tots els abonats i abonades dels Clubs Claror i L’Esportiu de Llinars.

 

Consulta la graella del teu club i prova ja les Activitats By Claror!

activitats obertes a tots els abonats

És igual quin sigui el teu Club, les activitats By Claror estan especialment pensades perquè hi pugueu participar tots els abonats i abonades de Claror.

espais interiors i exteriors únics

Les activitats By Claror es duen a terme en espais únics dels nostres clubs o en ubicacions exteriors properes a les nostres instal·lacions.

experiència d’entrenament única

Les activitats By Claror estan especialment pensades perquè comparteixis una experiència d’entrenament única.

Activitats by Claror
Totes les activitats disponibles per a abonats i abonades dels Clubs Claror i L’Esportiu de Llinars
Aigües Obertes by Claror
Bootcamp by Claror
Marxa nòrdica by Claror
Skill X by Claror
VEEVO by Claror
Horaris Activitats by Claror
No ets abonat/da?
Vine un dia al club i prova les activitats by Claror
Els nostres tècnics by Claror

ESPAIS DE LES ACTIVITATS BY CLAROR ESPAIS DE LES ACTIVITATS BY CLAROR ESPAIS DE LES ACTIVITATS BY CLAROR nedar en aigües obertes ESPAIS DE LES ACTIVITATS BY CLAROR alta online clubs claror ESPAIS DE LES ACTIVITATS BY CLAROR Running Club Claror ESPAIS DE LES ACTIVITATS BY CLAROR
preguntes freqüents (faqs)

Consulta la graella del teu club a través de l’APP de reserva d’activitats i apunta’t a l’activitat By Claror que més t’agradi. Són activitats obertes a tots els abonats i abonades dels Clubs Claror i L’Esportiu de Llinars.

Sí, podràs accedir al club que organitza l’activitat amb el teu carnet o polsera i fer ús dels vestidors. Veuràs el club o ubicació a la mateixa graella d’activitats.

Les activitats By Claror són entrenaments en espais únics dels clubs o exteriors especialment dissenyats per viure una experiència única. Són conduïts per tècnics/ques altament qualificats que et faran gaudir d’un entrenament especial.

Vull provar les activitats by Claror