14 abonats presenten candidatura al Patronat de la Fundació Claror

Els 4 clubs de Barcelona han tingut representació en les 14 candidatures al Patronat que s'han recollit. Concretament 4 del Claror Sardenya, 4 del Claror Cartagena, 3 del Claror Marítim i 3 de Can Caralleu
patronat fundació claror

Durant el mes de juny està previst que es conegui la decisió definitiva sobre l’elecció  dels nous membres del Patronat

El passat 8 de maig es va tancar el període de presentació de candidatures per ser membre patró/na de la Fundació Claror. Fins llavors, l’estament d’abonats i abonades dels clubs esportius van poder postular-se per entrar a formar part del Patronat. Els 4 clubs de Barcelona han tingut representació en les 14 candidatures que s’han recollit. Concretament n’hi ha hagut 4 del Claror Sardenya, 4 del Claror Cartagena, 3 del Claror Marítim i 3 de Can Caralleu.

Després d’aquest període de presentació de candidatures el que el Patronat ha de deliberar i valorar les candidatures dels nostres abonats i abonades. Durant aquest procés és possible que alguns candidats siguin convocats per fer alguna entrevista per conèixe’ls en més detall. Durant el mes de juny està previst que es conegui la decisió definitiva sobre l’elecció  dels nous membres del Patronat. Llavors, els escollits passaran a formar part de l’equip de Govern.

molt contents amb la participació

Des de la Fundació Claror volem destacar la participació rebuda, que demostra un gran interés en formar part activa del Patronat, el màxim òrgan de govern de l’entitat. Volem mostrar el nostre més sincer agraïment a totes les persones que s’han volgut implicar en aquest procés i que ens han fet arribar les seves ganes de formar part activa de la nostra entitat.