El 30 de setembre vine al Claror Marítim a gaudir de les sessions de Body Pump, Body Combat i Body Balance

El Claror Marítim acomiada setembre amb energia amb aquestes sessions obertes a tothom de 18 a 20 hores a la Plaça Charles Darwin
Màster marítim
Enmarcades en la Festa Major de la Barceloneta, seran obertes a tothom i sortejarem dos abonaments de 3 mesos gratuïts, un per un abonat i un altre per algú que participi sense ser abonat

El mes de setembre sempre és un mes que es fa llarg i farragós. La fi de les vacances i la tornada a la normalitat, al ritme frenètic i l’inici d’un nou curs escolar o universitari. Però al Claror Marítim t’oferim la possibilitat d’acomiadar el mes amb tres sessions de Les Mills que et faran gaudir de valent. El 30 de setembre, de 18 a 20 hores, hem preparat una sessió de Body Pump (de 18:00 a 18:40h), una altra de Body Combat (de 18:45 a 19:25h) i una altra de Body Balance (de 19:30 a 20:00h), totes elles obertes a tothom!

 

Siguis abonat/da o no del Claror Marítim no et pots perdre aquestes 3 sessions que serviran per presentar les coreografies que protagonitzaran les sessions aquesta nova temporada. Les activitats, que s’inclouen dins el programa de la Festa Major de la Barceloneta, es faran a l’exterior, a la Plaça Charles Darwin, just davant del Claror Marítim. Si et vols apuntar a alguna d’aquestes sessions, reserva’t el dia i omple aquest formulari per assegurar-te la teva plaça.

Viu la première al Claror MArítim i guanya 3 mesos d’abonament gratuït

Entre tots els assitents sortejarem dos packs de tres mesos d’abonament gratuït. Un d’ells serà per un abonat dels Clubs Claror i l’altre per algú que encara no ho sigui, perquè vingui al Claror Marítim i descobreixi les sensacions d’entrenar sense límits.

A més a més, aquesta feta servirà per mostrar les noves coreografies que han estat entrenant els nostres tècnics i que ben aviat es ballaran a totes les sessions de Les Mills. Vine i descobreix els nous passos! T’esperem amb tots els teus amics i amigues per passar una bona estona al costat del mar amb molt bona companyia.

Articles relacionats