Amants de la boxa, us esperem al Claror Marítim

La boxa és un esport completíssim, que contribueix a la millora de la capacitat aeròbica, de la coordinació i la potència
boxa
T’esperem a les dues sessions de boxa obertes a tots els abonats del Claror Marítim dels propers dimarts 11 d’octubre (a les 9 hores) i dimecres 19 d’octubre (a les 19 hores)

La boxa es vol fer el seu lloc al Claror Marítim. Si ets abonat del Claror Marítim i t’agrada posar-te els guants i pujar al ring no et pots perdre les dues sessions que tenim preparades per tu. El proper dimarts 11 d’octubre a les 9 hores i el dimecres 19 d’octubre a les 19 hores t’esperem al Claror Marítim. Són dues sessions totalment gratuïtes organitzades per als abonats del club.

 

L’objectiu d’aquestes sessions és despertar el teu interès en la boxa per poder obrir una nova activitat amb la que els amants de l’esport gaudireu de valent. Independentment del nivell, no hi pots faltar! I si mai has practicat la boxa però creus que et pot agradar, aquest és el moment de fer-ho.

 

boxa en grup

És una activitat destinada a l’aprenentatge de la boxa des dels elements més bàsics. És un entrenament tècnic combinat amb una bona dosi de preparació física específica. És un esport completíssim, que contribueix a la millora de la capacitat aeròbica, de la coordinació i la potència. I, a més a més, és una activitat que s’entrena en grup, pel que la diversió està garantida!

 

Reserva la teva plaça aquí.

Articles relacionats