Ampliem el marge per anul·lar la reserva d’una activitat

Anul·lar la teva reserva en cas de no poder venir és molt important pel funcionament global de les activitats, i volem facilitar-te la gestió
Anul·lar
El marge per anul·lar d’una hora prèvia a l’inici de l’activitat ara s’amplia fins a mitja hora abans

Des d’aquest mes de juliol et donem més marge per anul·lar la reserva d’una sessió d’activitat dirigida als Club Claror. Aquest gest és molt important pel funcionament global de les activitats, pel que volem facilitar-te la gestió. El marge d’una hora prèvia a l’inici de l’activitat ara s’amplia fins a mitja hora abans per tal de poder-ho fer.

 

Anul·lar la teva reserva quan no hi pots anar permetrà que un altre abonat o abonada pugui ocupar la teva plaça. Així, aconseguirem oferir al màxim d’usuaris la possiblitat de participar en les activitats que organitzem a cada club.

Pots anul·lar des de l’aplicatiu

Per anul·lar la teva reserva has d’entrar a l’aplicatiu i seguir el mateix procediment que en el moment de la reserva però, en aquest cas, cancel·lar la teva plaça.

 

Com hem comentat, és un gest molt important pel funcionament idoni de les activitats i el control de l’aforament. Des dels Clubs Claror volem que tots els nostres abonats i abonades tingueu ben interioritzat aquest funcionament de la gestió de la vostra reserva. A partir del mes de setembre s’està valorant la implementació de penalitzacions a aquells abonats i abonades que no facin ús de la plaça que hagin reservat per una sessió sense anul·lar.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.