Apunta’t a la VIII Marxa dels Monestirs

El proper 15 de maig el club Claror Can Caralleu col·labora en l'organització d'aquesta activitat que es recupera després d'una darrera edició al 2019
MicrosoftTeams-image (6)

No et perdis aquesta caminada de Sant Cugat a Barcelona i gaudeix d’un entorn ple de naturalesa.

El proper 15 de maig no et pots perdre la Marxa dels Monestirs, una caminada en la que el Club Claror Can Caralleu col·labora en l’organització del centre Excursionista Els Blaus. La marxa arriba a la vuitena edició, després de dos anys sense poder-la organitzar, pel que és una edició molt especial i esperada per tots. El recorregut s’iniciarà a les 8:30 hores des de l’estació de Ferrocarrils Catalans de Sant Cugat, i passarà pel Monestir romànic de Sant Cugat. El punt final serà el monestir de de Pedralbes, d’estil gòtic, situat a la zona alta de Barcelona.

La marxa no la guanya qui la fa més ràpid, sinó qui és més regular i segueix el ritme marcat per l’organització. El recorregut, de 19,5 quilòmetres de distància, tindrà diferents punts de control de temps, i cada un d’ells s’ha de completar respectant al màxim els temps que marca aquest document. No es tracta de ser el més ràpid, sinó el més regular.

Inscripcions

La inscripció a la marxa té diferents preus en funció del participant. Pels adults té un cost de 15€ (que es redueix fins a 12€ en el cas que estiguin federats) i pels menors de 12 anys 10€ (que també es redueix en cas d’estar federat, en aquest cas, fins els 7€). En aquest preu s’hi inclou una assegurança que cobreix en cas d’accident, esmorzar i fruita, samarreta tècnica i obsequis. En el cas d’estar federat, la llicència ja inclou una assegurança, pel que és responsabilitat de la persona que fa la inscripció comptar amb assegurança en el cas que s’indiqui la condició de federat.

A més a més, els cinc primers classificats de la marxa rebran un premi.  Et pots inscriure fins el proper dijous 12 de maig a les 21:00 hores a través del formulari que trobaràs en aquest enllaç. No t’ho perdis!

Articles relacionats