Apunta’t al bateig en aigües obertes el Claror Marítim

El proper 31 de maig, de 14 a 15 hores, vine a llançar-te a l'aigua amb nosaltres en el marc de les celebracions dels nostre vintè aniversari
imatge-bateig-aigues-obertes

Al Claror Marítim seguim de celebració i aquest cop volem aprofitar el nostre entorn per nedar en aigües obertes amb tu.

Des de Claror Marítim seguim amb la il·lusió de presentar-te diferents propostes per commemorar el nostre vintè aniversari. El proper dimarts 31 de maig et proposem llançar-te a l’aigua i fer un bateig en aigües obertes. Volem acabar el mes acompanyats de tots vosaltres aprofitant el meravellós entorn que tenim al costat del club. El 19 de maig trepitjarem la sorra en una sessió de ioga ben especial, però aquest cop volem anar més enllà i entrar a l’aigua! De les 14 a les 15 hores vine a fer aquest bateig amb nosaltres i forma part de la nostra celebració.

Perquè el màxim de gent pugui venir a participar, hem preparat dues distàncies, una de 400m (en format triangle a la platja del Somorrostro) i una altra més llarga, de 1500m (recorregut que serà de la platja Somorrostro (davant del club) fins a l’espigó del Peregil. És recomanable portar vestit de neoprè i boia de nedador. En cas que aquell dia hi hagi males condicions marítimes es decidirà suspendre l’activitat per la seguretat dels participants.

No hi ha millor moment del dia per fer un descans de la teva jornada que al migdia. Vine a desconnectar durant una hora capbussant-te i nedant al mar en el bateig en aigües obertes més especial. Ja ha arribat la calor, aprofita aquest bateig per començar a sentir l’estiu.

L’activitat és pels nostres abonats, així que no t’ho pensis mes i apunta’t. Per participar en l’activitat només has de seguir el procés habitual de reserva a les nostres activitats.

Articles relacionats