Apunta’t al proper campionat de pàdel mixt

Pots fer les inscripcions a la recepció de club Claror Can Caralleu, indicant el nom dels dos integrants de la parella i el nivell de joc que teniu
Campionat pàdel

Reserva’t la data del 28 de maig entre les 9 i 15 hores per venir a gaudir jugant a pàdel

Ja és aquí una nova edició dels campionats de pàdel que organitzem des del Claror Can Caralleu. El proper 28 de maig, entre les 9:00 i les 15:00 hores gaudirem a les nostres instal·lacions d’una nova jornada amb dos clars protagonistes, la raqueta i la pilota de pàdel. Busca a la teva parella i apunta’t al campionat! Les parelles han de ser mixtes, però si no trobes ningú amb qui participar, avisa’ns i et busquem company o companya.

Per tal que tothom gaudeixi dels partits de pàdel el campionat s’organitzarà per nivells, del 3 al 5. Així s’aconseguirà una major competitivitat a la pista i partits més distrets i emocionants. El quadre de cada grup es prepararà perquè totes les parelles s’enfrontin, com a mínim, en una ocasió. Després els millos classificats disputaran les semifinals i la final.

2 hores de pàdel assegurades

La distribució de partits definitiva quedarà establerta en el moment de confirmar totes les inscripcions, però el funcionament del campionat de pàdel garantirà jugar 4 partits de 30 minuts a cada parella. Això vol dir que com a mínim cada participant podrà gaudir de dues hores de joc a les nostres pistes.

Les inscripcions estan obertes a tothom, sense exclusivitat pels nostres abonats, que sí que tenen un descompte en el preu de la inscripció. Pels inscrits no abonats el preu és de 23€ i pels abonats és de 17€.

No esperis més i apunt’at a la nova edició de Torneig de Pàdel de Can Caralleu!

Articles relacionats