Aquest 2023 aprofita tots els avantatges de les Clíniques Dentals Odontquality

Vols posar les teves dents en forma?
MicrosoftTeams-image (17)
Hem renovat el conveni de col·laboració entre els Clubs Claror i Odontquality amb el que podràs gaudir de totes aquestes promocions especials

Vols posar les teves dents en forma? Si ets abonat/da dels Clubs Claror aprofita tots els avantatges que posen a la teva disposició les Clíniques Dentals Odontquality.

Hem renovat el conveni de col·laboració entre els Clubs Claror i Odontquality amb el que podràs gaudir de totes aquestes promocions especials:

  • 1a visita gratuïta amb revisió completa i visiografía. Urgències i següents visites preu especial.
  • Higiene bucal a preu fixe: només 25€ (per sessió)
  • 25% de descompte en qualsevol tractament o intervenció quirúrgica. No acumulable a altres promocions.
  • Finançament exclusiu: Només amb el teu DNI i un compte bancari pots finançar fins a 6.000€ sense interessos de 12 a 36 mesos.
fc1e90cc-3253-4370-ab5f-43dee70ee759-2

Clíniques Dentals Odontquality

Tant els abonats/des com els familiars directes podeu aprofitar aquestes ofertes a les 2 clíniques Odontquality pròpies, Barcelona (Gràcia) i L’Hospitalet, en les quals trobareu un equip de professionals experimentat i altament qualificat en cadascuna de les àrees odontològiques.

Des de la cirurgia oral i maxil·lofacial en els casos més complexos, incloent-hi la sedació amb anestesista, la implantologia general amb el valor afegit dels implants zigomátics (pacient amb poc os) i pterigoideos, les dents en un sol dia amb càrrega immediata de la pròtesi i l’ortodòncia fixa convencional (sistema damon, lingual) o transparent Invisalign®.

Tot això realitzat per professionals col·legiats, que t’assessoraran sobre les millors solucions per a tornar a posar en forma les teves dents. Sense enganys, sense sobrediagnòstics ni sobretractaments i sense sorpreses econòmiques posteriors.

Demana ja la teva cita, informa’t de tots els detalls >