Arriba la novena edició de la Festa del Fitness

La novena edició de la festa esportiva per excel·lència torna a celebrar-se a l'Avinguda de la Reina Maria Cristina
Festa del Fitness 22
El proper 24 de setembre, a les 10:00 hores, torna la festa més canyera de les Festes de la Mercè!

Les Festes de la Mercè són unes dates molt esperades per tots els barcelonins. Amb l’estiu encara en el record recent, són els dies en els que els carrers s’omplen de festa i activitats per poder gaudir amb la família i els amics. I entre la seva programació hi destaca la Festa del Fitness, l’activitat més canyera de totes. En aquesta festa s’hi reuneix tots els amants del Fitness amb ganes d’exercitar el seu cos i suar una estona.

 

El proper 24 de setembre, a partir de les 10:00 hores l’Avinguda de la Reina Maria Cristina s’omplirà de gent preparada per passar-ho bé. Entre els monitors que dirigiran les activitats i les coreografies no hi faltaran tècnics dels Club Claror. Un any més estarem presents en una de les activitats per excel·lència de l’any esportiu.

Ja us podeu inscriure a la festa

Les inscripcions a la Festa del Fitness 2022 ja estan obertes. Reserva la teva plaça per gaudir d’una classe magistral de fitness al carrer seguint el ritme de la música amb els nostres tècnics. Fes-ho ja a través d’aquest enllaç.

 

Aquesta Festa es celebra gràcies a la iniciativa del consistori, a través de l’Institut Barcelona Esports i en col·laboració amb molts centres i clubs de Barcelona com els Club Claror que, un any més, s’apleguen per assolir un objectiu clar: conscienciar la ciutadania dels beneficis de practicar esport.

 

Per tal de fer la festa més inclusiva i, per tant, accessible per a les persones amb alguna diversitat funcional, l’organització col·labora amb l’Institut Guttmann. Aquesta entitat ha realitzat un assessorament als monitors i monitores en la creació de coreografies amb un disseny universal que pugui seguir tothom.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.