Arriba la cinquena edició de la prova solidària de natació Oncoswim

És una prova esportiva i solidària de natació en aigües obertes organitzada per la Fundació Oncolliga que destina els beneficis a un projecte d'investigació
Oncoswim solidària

Et pots unir a aquesta acció solidària de dues maneres, o bé nedant o també comprant un casquet de bany


El proper dissabte 4 de juny, la Fundació Oncolliga Girona organitza la cinquena edició de l’Oncoswim. Aquesta és una prova esportiva i solidària de natació en aigües obertes amb la que pots col·laborar d’una manera més o menys activa. T’hi pots sumar nedant o, si no ets fan dels esports aquàtics, comprant un casquet de bany a la recepció de qualsevol dels nostres 4 clubs de Barcelona.
Tots aquells que estigueu interessats en participar des de l’aigua, podeu apuntar-vos aquí! La prova solidària ofereix dos tipus d’inscripcions, en equip o individual. En el cas que vulguis formar un equip, heu de ser 4 integrants que recorrereu 30 km (ja sigui en format relleus o tot l’equip junt). El recorregut de la prova comença a l’Estartit i acaba a Calella de Palafrugell. Si, en canvi, hi vols participar sol, la distància a recórrer és d’una milla (1,6 quilòmetres) que va des de Llafranc a Calella de Palafrugell.

Col·labora des de terra ferma

Si no t’agrada practicar la natació però vols participar a la causa, des dels Cub Claror de Barcelona t’oferim la opció ideal. A partir del 24 de maig tindrem disponibles a la recepció dels clubs els casquets de bany que ha fet l’equip Mare Nostrum. Aquests casquets són doblement espcials, ja que en la seva confecció hi ha participat un abonat! El preu és de 5 euros que destinarem íntegrament a la Fundació Oncolliga per al projecte d’investigació del càncer de mama triple negatiu. Aquest càncer afecta principalment dones joves i és molt agressiu.

No dubteu en animar-vos a participar en aquesta acció solidària i sumar el vostre gra de sorra per la causa! Comparteix la teva inscripció a les xarxes de Claror amb el #ClarorAOncoswim i etiqueta el perfil dels clubs @clubsclaror.

Articles relacionats