Barcelona, un no parar de festes!

Ens trobareu el dissabte tot el dia i el diumenge al matí al carrer Provença-Lepant en el marc de la Fira de Comerç. Veniu a veure'ns amb tota la família!
Festes de Tardor
Si veniu a les activitats d’aquestes festes i participeu dels tallers, us doneu d’alta o porteu un amic/ga us emporteu un regalet i podreu participar en un sorteig

Passada la Mercè i en plena Festa Major de la Barceloneta (del 26 al 2 d’octubre), en la que també hi som presents, ja us anunciem que les festes populars de la ciutat continuen amb la Festa de Tardor del barri Sagrada Família.

Els actes festius se centren el cap de setmana del 14 al 16 d’octubre. No obstant, els dies posteriors encara hi ha actes que conclouen el diumenge 23 d’octubre amb la Diada Castellera. Enguany es commemoren els 20 anys dels Castellers de la Sagrada Família! Aquí podeu consultar el programa.

 

a la carpa de Claror celebrem les festes, ens ho passarem pipa!

A Claror ens trobareu el dissabte tot el dia i el diumenge al matí al carrer Provença-Lepant en el marc de la Fira de Comerç. Veniu a veure’ns amb tota la família! Per al jovent tenim tallers d’imans, xapes i pinta-cares. I per a tota la família farem test del benestar, perquè pugueu conèixer ràpidament com esteu de condició física.

 

A més, si participeu dels tallers, us doneu d’alta o porteu un amic/ga us emporteu un regalet i podreu participar en un sorteig per entrenar al Claror durant 1 any gratuït!

 

Perquè tenim moltes ganes de conviure amb el veïnat celebrant amb alegria la festa al carrer!

Articles relacionats