El 20 de setembre vine a les 3 sessions amb Dj a Can Caralleu, dues de SkillX i una de Hift trainning

Celebra el Dia Mundial de l'Esport Universitari amb els Clubs Claror amb aquestes 3 sessions que no et pots perdre
Esport Universitari
Volem commemorar aquest dia de l’esport fent activitats especials a Can Caralleu per tal que en puguem gaudir tots plegats

El proper 20 de setembre es commemora el Dia Mundial de l’Esport Universitari i des dels Clubs Claror no podem ignorar aquesta efemèride! L’esport és el que ens mou, pel que és un Dia Mundial que volem viure intensament i amb tots els nostres abonats i abonades!

 

Per aquest motiu organitzarem tres sessions especials entre la nostra oferta habitual de graella. Seran tres sessions consecutives, des de les 18:15 hores fins a les 21:15 hores. Dues d’elles seran Skill X (a les 18:15 i a les 20:15 hores) i, entre elles, una sessió de Hift trainning (a les 19:15 hores).

 

Tot i ser activitats d’esport ja habituals al nostre club, volem que siguin un dia molt especial, pel que hem preparat una posada en escena única!

practica esport al ritme de dj

El dimarts 20 de setembre al Claror Can Caralleu hem preparat tres sessions molt especials d’activitats que ja formen part de la nostra graella. Què tindran d’especial? Que estaran amenitzades amb música punxada en directe per un Dj!

 

Ja pots reservar la teva plaça per aquestes tres sessions especials a través del sistema habitual de reserves.

Articles relacionats