Celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb Can Caralleu

Hem preparat una marxa nòrdica ben especial, a l'estil "plogging". El terme plogging ve del suec plocka ‎(«recollir») i l’anglès jogging i combina l’esport i la cura de la natura
Dia Mundial Medi Ambient

Hem organitzat aquesta marxa nòrdica per gaudir de l’entorn mentre cuidem el medi ambient, ambientada pel Parc Natural de Collserola

El proper diumenge 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i des de Claror Can Caralleu volem escalfar motors durant els dies previs per celebrar-ho. És per això que hem preparat una marxa nòrdica ben especial, a l’estil “plogging”. El terme plogging ve del suec plocka ‎(«recollir») i l’anglès jogging i combina l’esport i la cura de la natura. I amb aquest objectiu hem organitzat aquesta marxa nòrdica, per gaudir de l’entorn mentre exercites el teu cos i cuidar el medi ambient netejant la brutícia del paisatge del recorregut, ambientat pel Parc Natural de Collserola.

Organitzem dues sessions per aquesta activitat, una en horari de matins i una altra en horaris de tarda. La primera, serà dilluns 30 de maig, entre les 10 i les 12 hores, i la segona el dimecres 1 de juny, de 18 a 20 hores. Per participar i col·laborar en la cura del media ambient només has d’inscriure’t fent servir el procediment habitual de reserva d’activitats. Per tal de poder participar amb la màxima seguretat i comoditat, és important que portis guants de goma per recollir la brossa.

Gimcana botànica

Però les accions per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient no s’acaben aquí. Des del Claror Can Caralleu et volem animar a gaudir de la vegetació i l’entorn natural del club! Per aquest motiu del 5 al 12 de juny t’animem a participar a la gimcana botànica. Per participar-hi hauràs d’escanejar un codi QR que trobaràs a la recepció i a les televisions del club i demostrar els teus coneixements! Anima als teu amics i amigues a participar i descobriu qui encerta més preguntes!

Des dels clubs Claror hem demostrat la nostra implicació en la cura del Medi Ambient des de dins. Hem implementant mesures per estalviar recursos i ser més eficients en el dia a dia dels nostres clubs. Descobreix totes aquestes accions aquí!

Articles relacionats