Claror, amb la salut mental dels joves

Hem signat un conveni de col·laboració amb Afatrac, una associació que atén joves i les seves famílies per ta de facilitar-los l'accés a la pràctica esportiva
Afatrac
A Claror estem prestant una mirada especial als transtorns de salut mental entre joves i adolescents i volem ser part activa en la seva prevenció i, també, en la millora de qualitat de vida de qui les pateix

Si parlem de salut comunitària, un dels problemes més en auge són els transtorns de salut mental entre joves i adolescents.

A Claror hi estem prestant una mirada especial i volem ser part activa en la prevenció d’aquests transtorns i, també, en la millora de qualitat de vida de qui les pateix.

Recentment hem signat un conveni de col·laboració amb Afatrac, l’Associació de Familiars Afectats per Transtorns de Conducta derivats de salut mental, que atén joves i les seves famílies per ta de facilitar-los l’accés a la pràctica esportiva. Recentment, l’entitat ha obert la botiga #Rescatem, al barri de la Sagrada Família (carrer Rosselló, entre Lepant i Padilla) mitjançant la qual ofereixen als joves una oportunitat d’inserció laboral.

Promovent la salut dels joves en espais comunitaris

Un altre dels projectes que ens implica és la Taula de Benestar i Barri (BiB) de Camp d’en Grassot – Vila de Gràcia. Es tracta d’un espai comunitari on convergem moltes entitats del territori per fomentar la salut. Actualment formem part de la Comissió de gent gran però també comencem a treballar a la Comissió de Joves juntament amb centres d’atenció primària, entitats juvenils i serveis socials.

Si voleu conèixer la feina que s’està fent a la Taula BiB, dissabte 2 de juliol al matí, en el marc de la Festa Major Camp d’en Grassot, trobareu un espai informatiu al carrer Indústria, entre Nàpols i Roger de Flor.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.