Cuida les teves dents amb els avantatges Claror

A més a més d'aquests avantatges també et pots beneficiar de descomptes en museus, teatres, activitats de lleure o esport, entre d'altres
avanatges odonquality
Tots els nostres abonats i abonades compteu amb avantatges especials a les clíniques dentals Odontquality i Imaxis, que pertanyen al mateix grup

Als Clubs Claror volem cuidar als nostres abonats i abonades, i per això us oferim diversos avantatges en diferents sectors. Un d’ells és el de la salut dental. A les clíniques del grup Odonquality (Odonquality i Imaxis) podràs comptar amb diferents descomptes si t’identifiques com a abonat o abonada dels Clubs Claror. Els avantatges són pels propis abonats i abonades i també els seus familiars. La Clínica Odontquality està al carrer Roger de Flor, número 271, i el seu telèfon és el 93 459 06 07. Per la seva banda, la Clínica Imaxis està al carrer Tavern, número 61 (cantonada Copèrnic, davant l’Hospital Plató), i el seu telèfon és el 935 768 856.

En abdós centres comptes amb un 25% de descompte en qualsevol tractament o intervenció odontològica o de cirurgia oral i maxil·lofacial. A mes a més, la primera visita amb revisió completa i diagnòstic és gratuïta, i en la higiene bucal comptes amb un preu fixe de 25€ per sessió. D’altra banda, més enllà dels avantatges en els preus, en cas d’haver de recórrer a un finançament, també tens més facilitats. T’ofereixen fins a 3.000€ de 12 a 36 mesos sense interessos, només necessitant el DNI i el compte bancari.

molts altres avantatges

A més a més d’aquests avantatges també et pots beneficiar de descomptes en museus, teatres, activitats de lleure o esport, entre d’altres. Descobreix-los tots aquí!

Als Clubs Claror volem que portis una vida sana, però també que gaudeixis del teu temps lliure.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.