Descobreix els nous cursos per a infants i joves a Can Caralleu

Incloem cursos de Bàdminton i d'escalada per tots aquells amants d'aquestes disciplines
cursos
Als Clubs Claror sempre volem oferir-te la millor oferta de cursos per tal que gaudeixis d’un estil de vida saludable i actiu

Als Clubs Claror sempre volem oferir-te la millor oferta de cursos per tal que gaudeixis d’un estil de vida saludable i actiu. Per això el moment de treballar la renovació de l’oferta d’activitats per nosaltres és molt important. Intentem reforçar els cursos que han tingut més demanda i ampliar el ventall de possibilitats.

 

Perseguint aquests dos objectius, al Claror Can Caralleu hem ampliat l’oferta de cursos amb dues noves opcions pels nostres usuaris més joves. Els aficionats al bàdminton i l’escalada estan d’enhorabona de cara a la temporada 22-23!

 

Al Claror Can Caralleu oferirem un curs de Bàdminton pels nens i nenes nascuts entre el 2011 i el 2014. Aquesta és una activitat que ja estava inclosa en la nostra oferta de cursos del Claror Cartagena, i ara també l’oferirem als usuaris de Can Caralleu.

 

D’altra banda, el curs d’escalada ja s’oferia Can Caralleu, aprofitant els rocòdroms amb els que comptem a les nostres instal·lacions, però aquest any ampliem les edats a les que oferim aquest curs. A partir d’ara els joves nascuts entre el 2007 i el 2010 podreu seguir gaudir i perfeccionant la vostra tècnica escalant!

cursos únics gràcies a les nostres instal·lacions

L’escalada no és lúnic curs que podem oferir gràcies a les instal·lacions amb les que comptem al Claror Can Caralleu. La pista d’atletisme que tenim ens ofereix la possibilitat de fer cursos únics de running per tots aquells amants de córrer. Com l’any passat, aquesta nova temporada oferim dos cursos per aquesta especialitat.

 

D’una banda, un d’iniciació, un curs per nens i nenes d’entre 9 i 12 anys que pot servir com a entrenament de base complementari per a la pràctica d’altres esports. A més a més, els joves de 13 a 16 anys podran perfeccionar la tècnica de cursa, treballant la millora de les capacitats físiques bàsiques, la velocitat, la resistència i la coordinació, i la condició física general.

 

Consulta tota informació d’aquests i els altres cursos que oferim i reserva la teva plaça pel que més t’agradi!

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.