Celebra el Dia Internacional del Ioga amb els Clubs Claror

Si t'agrada practicar ioga no pots deixar passar l'oportunitat de participar en aquesta sessió en la que es faran les 108 salutacions al sol
ioga
Vine al Club Claror Marítim i celebra el solstici d’estiu amb una sessió de ioga única per primer cop a Barcelona

El proper 21 de juny és el Dia Internacional del Ioga i als Clubs Claror volem organitizar una activitat molt especial. Si sou autèntics ioguis, no us la podeu perdre! Coincidint amb el solstici d’estiu, el dia de l’any en el que el sol surt més aviat, hem organitzat una sessió de ioga davant del Claror Marítim carregada d’espiritualitat. Dirigida per l’Eva Donat, farem les 108 salutacions al sol davant del mar.

El 108 és un número que es considera sagrat en el Ioga. Hi ha múltiples interpretacions d’aquest número de tres dígits. El diàmetre del sol multiplicat per 108 és igual a la distància entre l’estel i la Terra, i el diàmetre de la lluna multiplicat per 108 és igual a la distància que separa el satèl·lit i la Terra. Fins i tot el diàmetre del sol és 108 vegades el de la Terra. També és important saber que cada dígit d’aques número té el seu significat. Així doncs, el número 1 representa a la veritat Divina, el 0 representa el buit o el complet en la pràctica espiritual i el 8 representa l’infinit o el concepte d’eternitat.

12 moviments de ioga

Les 108 salutacions al sol consisteix en 12 moviments representant diferents postures habituals de Ioga que es fan de manera seqüencial. Com és habitual, en tots aquests moviments es coordina la respiració amb cada moviment corporal, buscant un exercici de meditació que ens fa estar presents. L’activitat consta de tres fases, l’escalfament, una segona fase en la que la ment assoleix un protagonisme principal i una tercera en la que l’energia global permet acabar l’exercici en plenitud.

OBERTA a tothom

Aquesta activitat de Ioga és oberta a tothom. Començarà a les 6:00 hores, moment en el que sortirà el sol, i es farà a la sorra de la platja del Somorrostro. És per això que, per poder gaudir amb la màxima comoditat de l’activitat, s’aconsella portar un pareo. Inscriu-te aquí. T’hi esperem!

A la graella dels Clubs Claror el Ioga sempre ha tingut un protagonisme especial i amb aquesta activitat volem celebrar l’arribada de l’estiu al Claror Marítim.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.