Tornen els Steps al Claror Sardenya i ho celebrem amb dues Masterclass (Steps i Zumba)

Ho celebrem el proper dissabte 17 de setembre amb dues Masterclass, una d'Steps (17:30 hores) i una altra de Zumba (19:00 hores)
Steps
Els amants dels Steps esteu d’enhorabona! Aquesta activitat tornarà a estar a la graella del club per poder-ne gaudir de manera habitual

Els Steps és una activitat que fins no fa gaire es podia trobar a la graella del Claror Sardenya. Estem segurs que els nostres abonats i abonades la trobeu a faltar, pel que des del club hem decidit recuperar-la i tornar a incloure-la en la nostra oferta d’activitats dirigides.

 

Volem celebrar aquest retorn a la graella de manera ben sonada, pel que el proper dissabte 17 de setembre hem organitzat una doble sessió de Masterclass! Una d’elles, com no podia ser d’una altra manera, serà d’steps i l’altra de Zumba! Si ets amant duna d”aquestes activitats no et pots perdre aquesta oportunitat especial. A més a més, si ets dels que encara no has descobert la màgia dels Steps o la Zumba, no hi ha millor ocasió per fer-ho! Pots venir acompanyat o acompanyada dels teus amics i amigues. Us esperem a tots al Claror Sardenya el dissabte 17 de setembre a les 17:30 i 19:00 hores respectivament!

 

Degut a l’èxit de la convocatòria, les inscripcions ja estan tancades! Gràcies a tots els que heu reservat la vostra plaça, ens veiem dissabte!

els steps arriben amb regal

Serà una jornada festiva en la que les portes del club estaran obertes per rebre a tot aquell que vulgui gaudir amb aquestes dues Masterclass, siguin o no abonats/des del Claror Sardenya. La sessió d’Steps la conduiran el Ferran i la Veronika (tècnics del mateix Claror Sardenya) i la Belén (tècnica del Claror Marítm). Per la seva banda, la sessió de Zumba la conduiran la Gemma, l’Hugo, l’Asun, el Joel i el Ferran, tots ells del Claror Sardenya.

 

A més a més, sortejarem dues mensualitats gratis, una per un abonat i una altra per algú no abonat en cas d’inscriure’s. No et falten raons per venir a gaudir d’aquestes dues Masterclass de Steps i Zumba, no fallis!