Ja pots consultar totes les activitats pel curs 2022-23

Si ets abonat, comptes amb uns dies de reserva preferencial (del dia 8 al 15 de juny) per poder assegurar-te la disponibilitat de les activitats escollides.
activitats 22-23
Ja pots consultar tots els horaris de les activitats a la nostra web. Si ets abonat no deixis passar el torn preferencial d’inscripció!

Ja estem tancant el curs 2021-22, pel que ja és hora de començar a pensar en la propera temporada que comença a partir de setembre-octubre! És per això que des dels Clubs Claror ja tenim preparada tota la graella d’activitats programada. No esperis més i informa’t de les que t’oferim i escull la que més s’adapta a les teves preferències. Pots consultar-les totes a la nostra web i reservar la teva plaça.

Si ets abonat, comptes amb uns dies de reserva preferencial per poder assegurar-te la disponibilitat de les activitats escollides. Des del dia 8 al 15 de juny podràs inscriure’t identificant-te com a abonat. A partir del 20 de juny s’obriran les inscripcions al públic en general. En ambdos períodes es respectaran les peticions per ordre d’arribada. En cas de ser abonat de L’Esportiu de Llinars les dates de preferència en la reserva són diferents. Fins el proper 20 de juny hi ha torn preferent per aquells abonats que vulguin canviar de curs, la següent setmana (fins el 27 de juny) s’obrirà un torn preferent per les renovacions dels abonats i, a partir del 27 de juny les inscripcions estaran obertes a tothom.

activitats Per a tots els gustos i les edats

L’oferta està pensada per arribar a totes les preferències i les edats dels nostres cursetistes. Esperem que trobis la que més s’adapti a tu i puguem gaudir plegats d’una nova temporada d’activitats esportives i un estil de vida actiu i saludable.

No t’adormis i apunta’t!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.