Doble participació de grups de Claror a la Trobada i Campionat de Dansa

La trobada va ser especial, ja que va poder ser presencial de nou, després de dues darreres edicions afectades per la pandèmia
Dansa maig

Es van celebrar les dues jornades el mateix dia amb la participació dels grups de dansa urbana del Claror Sardenya i de l’escola Fructuós Gelabert, amb una gran actuació dels dos

La dansa va ser la protagonista el dissabte 30 d’abril al Casino l’Alinaça del Poblenou. L’endemà de la celebració del Dia Mundial de la Dansa, les dues principals jornades a nivell escolar d’aquesta disciplina es van celebrar consecutivament. El Consell Escolar d’Esports de Barcelona va programar la Trobada al matí i a la tarda el Campionat.

En ambdós esdeveniments van participar-hi els dos grups de dansa urbana dels Club Claror (el del Claror Sardenya i el de l’escola Fructuós Gelabert). Les actuacions dels dos grups van ser molt bones i fins i tot el CEM Claror va conseguir una molt meritosa tercera posició.

Jornada presencial, dos anys després

Aquesta doble jornada de dansa va agrupar fins a 300 ballarins i ballarines. La gran novetat va ser poder celebrar-la presencialment després de dos anys en els que la organització va haver d’adaptar-se a la situació COVID. No obstant, aquesta edició conjunta de trobada i Campionat de Dansa va convertir-se en una nova mostra que, por a poc, estem recuperant la normalitat prepandèmica.

Entre els 33 grups participants, a més a més dels dos grups Claror, també es va comptar amb un grup del programa Convivim. El seu objectiu principal és fomentar la pràctica esportiva, els seus valors i les dinàmiques socials que aquesta genera, com a elements transformadors dels barris per afavorir la integració i la cohesió social.