Dóna la benvinguda a l’estiu amb Claror Can Caralleu

L'estiu arriba el dia de l'any que podem gaudir de més hores de sol, pel que li volem donar un protagonisme especial
solstici estiu
El proper 21 de juny celebrem amb els nostres abonats el solstici d’estiu amb dues classes especials de ioga

L’estiu ja arriba, i al Claror Can Caralleu volem donar-li la benvinguda al costat dels nostres abonats. És per això que, pel proper 21 de juny, dia del solstici d’estiu, hem organitzat dues activitats per començar el dia d’una manera ben especial. Volem començar la jornada ben aviat, a les 7:00 hores, amb una sessió de Yin ioga. Aquest és un estil de ioga a ritme lent, basat en principis de la medicina tradicional xinesa que es combinen amb diferents postures. En aquest estil de ioga les posicions corporals es mantenen durant períodes més llargs que en altres especialitats.

rebem l’estiu amb una sessió per a l’energia solar

El 21 de juny és el dia de l’any amb la nit més curta i es celebra la cimera energètica de l’any solar. És el dia que podem gaudir de més hores de sol i, per aquest motiu, també creiem que aquesta estrella es mereix un protagonisme especial. Després de la sessió de Yin ioga, a les 9:15 hores, seguirem celebrant l’arribada de l’estiu amb una sessió de Kundalini ioga Kriya. Aprofitarem aquesta sessió de ioga per connectar amb el nostre jo interior i cremar totes les sinèrgies que ens sobrin renovant la nostra energia. Amb la sessió de Kundalini farem meditació per l’energia solar, atraient-la per tal de purificar el nostre cos. Reconnectarem amb el nostre sol intern i amb el ritme de la natura.

Aquestes dues activitats es duran a terme a la Sala Pineda, el bosquet de Can Caralleu. Pots reservar la teva plaça aquí.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.