El Campionat Europeu Màster de natació va tenir representació masculina i femenina dels Clubs Claror

Ambdós van ser protagonistes en la prova de natació de 3000 metres aigües obertes, i el Juan María també va participar a proves d'especialitat lliure i la Mireia ho va fer a proves de braça
natació màsters
Els representants dels Clubs Claror van ser el Juan María Camara i la Mireia Pacheco, que van competir en quatre proves de natació diferents cadascú

Els esportistes màsters de natació dels Clubs Claror segueixen deixant empremta per allà a on passen. En aquest cas, van acomiadar l’estiu a Roma, en el Campionat Europeu Màster. Els representants dels Clubs Claror van ser el Juan María Camara i la Mireia Pacheco. Els dos esportistes van competir en quatre proves diferents cadascú.

 

Ambdós ho van fer en la categoria 3000 metres aigües obertes, i el Juan María també va participar a les proves de 200, 400 i 800 metres lliures i la Mireia ho va fer a les proves de 50, 100 i 200 metres braça.

resultats meritoris dels dos màsters de natació

En la prova d’aigües obertes els dos van acabar entre els 10 primers classificats de 24 participants en l categoria femenina i 18 en la masculina. La Mireia va acabar novena amb un temps de 52:06:9 i el Juan María sisè amb. un temps de 46:00:8.

 

Les altres proves de natació en les que va participar la Mireia van ser de l’estil braça. La seva millor posició va ser el vuitè lloc als 100 metres i també va aconseguir un onzè lloc als 50 metres i un dotzè als 200 metres.

Per la seva banda, el Juan María està més especialitzat en la modalitat de natació lliure. En el seu cas, la millor posició que va aconseguir va ser un cinquè lloc als 200 metres, un novè lloc a la prova de 800 metres i un onzè lloc a la prova dels 400 meteres de distància.

 

Aquestes participacions i resultats demostren que la natació està molt viva als Clubs Claror. Les destacades instal·lacions que tenim en el sector aquàtic permeten realitzar uns entrenaments idonis per competir en totes les especialitats. Si ets aficionat a nedar descobreix tots els cursos que oferim als nostres clubs. Si en trobes algun que t’encaixa no t’ho pensis més i vine a informar-te!

Articles relacionats