El dissabte 28 de maig vine a ballar Zumba amb nosaltres!

T'esperem a les 11.30 hores als Jardins dels Encants Nous per participar a la Màster que hem preparat en el marc de la Festa del comerç de l'Eix Comercial Encants Nous.
Zumba
No et perdis la Màster de Zumba que organitzem els clubs de Cartagena i Sardenya

Els Clubs Claror ens hem volgut unir a la Festa del comerç de l’Eix Comercial Encants Nous. En una jornada tan especial com aquesta, en la que els carrers s’omplen de gent, l’esport també ha de ser protagonista! És per això que els Club Claror Cartagena i Sardenya hem organitzat una Màster de Zumba que no et pots perdre. A les 11.30 hores, als Jardins dels Encants Nous, t’esperem amb moltes ganes de ballar amb els tècnics dels nostres clubs.

La jornada comença a les 10:00 hores del matí al C. Dos de Maig, de València a Enamorats. Una hora i mitja després, en un entorn ideal com els Jardins dels Encants Nous, arribarà la nostra sessió de Zumba que durarà una hora.

Zumba per tothom

Aquesta Màster de Zumba és oberta a tothom i no necessita inscripcions, pel que podeu venir a gaudir-ne i passar-ho bé sense limiatacions!

Abans i després de la sessió podràs passejar i conèixer a tots els comerços que sortiran al carrer fins les 15:00 hores.

T’hi esperem!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.