El Pilates Reformer arriba al Claror Can Caralleu

Durant el mes de novembre començarà el curs de Pilates Reformer
Pilates Reformer a Claror Can Caralleu
Amb aquestes noves sessions de Pilates obtindràs grans beneficis en el teu cos que augmentaran el teu benestar

Arriba una nova activitat, el Pilates Reformer. En Joseph Pilates, creador del mètode Pilates, va incloure aquest aparell per dotar l’entrenament de més intensitat augmentant la resistència a l’hora de fer els exercicis. La màquina Reformer funciona a través d’un sistema de molles i politges, que faciliten l’adaptació de la intensitat a les necessitats i objectius de cadascú. A més a més, et permet col·locar el cos en una posició còmoda i lliure de pes.

 

Es tracta d’un aparell amb una gran versatilitat que permet fer una gran diversitat d’exercicis, fent un treball molt complet de tots els grups musculars i d’una forma molt variada i amena.

 

És un entrenament molt recomanat per tots els públics, fins i tot per gent gran o persones amb lesions o dolències cròniques. També és molt recomanable per les dones que estan embarassades (en aquest cas, sempre després de preguntar al ginecòleg i/o fisioterapeuta) i fins i tot en l’època del postpart, combinant-ho amb treball d’hipropressius.

 

A més a més, certes dolències es veuen clarament reduïdes amb la seva pràctica. Amb les sessions de Pilates Reformer reforçaràs la musculatura de tot el cos, fent especial èmfasi en el “Core”, reduiràs els mals d’esquena, milloraràs la flexibilitat, la composició corporal, la circulació, el to abdominal, l’equilibri i la coordinació.

pilates per abonats/des i no abonats/des

Aquest curs de Pilates Reformer s’iniciarà a mitjans de novembre al Claror Can Caralleu. Serà un curs amb una sessió setmanal de 55 minuts i estarà obert a tothom. Siguis abonat/da o no de Can Caralleu, podràs gaudir d’aquest curs que estem segurs que et captivarà. El preu és de 45€/mes per 1 sessió a la setmana si ets abonat/da i 59€ si no ho ets.

 

Si vols més informació i et vols apuntar al curs de Pilates Refomer, pots fer-ho a la recepció del club.

T’hi esperem!

Articles relacionats