Entrevista a la jugadora del sènior A del SAFA Claror Judit Vilallonga a L’independent de Gràcia

Des dels Clubs Claror volem agrair a la Judit Villalonga la seva dedicació al club i estem segurs que, fora del parquet, la jugadora no es desvincularà del tot de l'equip
Judit Villalonga
Tota la trajectòria de la Judit en el bàsquet ha estat defensant l’escut i el colors del SAFA Claror, però les lesions l’han obligat a retirar-se

La Judit Villalonga és una jugadora de club. Tota la seva trajectòria en el bàsquet ha estat defensant l’escut i el colors del SAFA Claror. Les lesions l’han obligat a prendre la decisió de retirar-se i l’Independent de Gràcia li ha dedicat una entrevista molt emotiva. Des dels Clubs Claror volem agrair a la Judit Villalonga la seva dedicació al club. Estem segurs que, fora del parquet, es mantindrà d’alguna manera la vinculació entre el club i la jugadora.

Us deixem aquí part de l’entrevista:

Fruit d’una decisió meditada, la jugadora del sènior A femení del SaFa Claror Judit Villalonga (Barcelona, 1996) es retira per les lesions. Veïna de Gràcia, Villalonga tanca una trajectòria al club taronja que va començar a la categoria premini i s’acaba amb l’equip seguint a Copa Catalunya.

És difícil penjar la samarreta? 
Ha estat una decisió que ja tenia presa des de fa bastant de temps. Amb els anys de parada pel covid i tornar a jugar, ho vaig allargar més perquè volia un any bo. Una temporada en què realment em sentís contenta, tant amb els resultats com amb l’equip i el club. L’equip em va ajudar bastant a decidir-ho, ho van entendre molt.

Ho haguéssis fet abans?
Acabar com hauria acabat fa tres anys és el que no volia. Altres anys hagués tingut més dubtes. La decisió ha estat en part difícil perquè deixo de jugar, però porto tota la vida al SaFa Claror. No és que no torni més al pavelló o al club. La meva intenció sempre ha estat estar present com ho he fet sempre.

Com estaràs vinculada a l’entitat?
Sempre seguiré pel Claror perquè soc del barri i totes les meves amigues juguen al club. Segurament intentaré vincular-me d’una manera més endavant. De moment no vull prendre les decisions en calent perquè vull estar ben segura.

Com valores la temporada?
Totalment positiva. Amb tots els impediments als entrenaments vam arribar al setembre i es notaven moltes ganes que les coses anessin bé i treure les coses endavant. Hem tingut moments bons i no tan bons, però al final el resultat ha estat el que es volia, mantenir la categoria. Ho hem aconseguit sense necessitat de jugar promoció. Ha estat el millor resultat possible i s’ha lluitat.
Vau quedar en penúltima posició a la fase prèvia.
No ho vam tenir sempre tot fàcil. Els números no anaven gaire a favor nostre. A la segona fase vam lluitar cada partit i vam aconseguir no anar a l’eliminatòria.

 

Per llegir tota l’entrevista de l’Independent de Gràcia feu click aquí.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.