Gaudeix de l’estiu amb el Campus de l’Esportiu de Llinars!

No t'adormis i reserva la plaça pel teu fill o filla abans del diumenge 19 de juny. Reserva la plaça pel teu fill o filla a través de l'enllaç que trobaràs al peu del text
Campus estiu L'esportiu de Llinars

El Campus d’estiu de l’Esportiu de Llinars és la opció ideal perquè els teus fills i filles gaudeixin més que mai fent esport

Vols que els teus fills i filles comencin l’estiu fent esport i passant-ho bé? Un any més des de l’Esportiu t’oferim el millor pla per gaudir de les primeres setmanes estivals amb el nostre Campus d’estiu. Volem que els nens i nenes gaudeixin fent activitat física, aprofitant l’entorn natural que tenim a les instal·lacions de l’Esportiu de Llinars, pel que hem organitzat activitats per totes les setmanes prèvies al mes d’agost. Per tal de garantir el bon funcionament de les activitats comptem amb grups reduïts.

Els nens i nenes de P3 a sisè de primària no poden deixar passar l’oportunitat de gaudir amb tot el que tenim preparat. A partir del 27 de juny i durant tot el mes de juliol s’ho passaran molt bé practicant diferents esports i jugant a jocs populars.

També podran gaudir de la piscina de les instal·lacions de Les Pungoles, a Sant Antoni de Vilamajor. Es faran 4 sessions setmanals de curset de piscina i també gaudiran de temps lliure per poder passar-ho bé a la zona aquàtica amb la que comptem a l’Esportiu.

Horaris i preus

Les activitats del Campus es faran durant el matí, de 9:00 a 13:30 hores, amb un servei de menjador fins a les 15:00 hores. Per aquelles famílies que ho necessiteu també oferim un servei de permanència a partir de les 8:00 hores.

Els preus per setmana del Campus en horari de matins és de 69,95€, el servei de menjador 50€ i el d’acollida de 8:00 a 9:00 hores tindrà un cost de 14€.

No t’adormis i reserva la plaça pel teu fill o filla abans de 19 de juny omplint el formulari que trobaràs aquí.