Fes esport a l’aire lliure amb els Clubs Claror

Recuperem algunes activitats a l'aire lliure per poder fer esport a l'exterior i les incorporem a la graella habitual dels clubs
Aire lliure

S’incorporen a la graella les activitats de marxa nòrdica, aigües obertes i Trail Running

Des dels Clubs Claror recuperem algunes activitats a l’aire lliure per poder fer esport a l’exterior i les incorporem a la graella habitual dels clubs. Ja pots reservar la teva plaça per participar a les activitats de marxa nòrdica, aigües obertes i Trail Running.

La marxa nòrdica es programarà dos dies a la setmana, amb un punt de partida diferent segons la sessió (o el Claror Marítim o el Claror Can Caralleu). En el cas de Can Caralleu es farà el dilluns a les 10:00 hores i a Marítim els dijous a les 9:30 hores. L’activitat d’aigües obertes també es farà cada setmana, però només una sessió setmanal, i durant les estacions d’estiu i tardor. El seu horari serà de 8:45 a 9:45 hores. En el cas del Trail Running, es programarà una sessió cada dues setmanes, el dissabte, a partir de les 9:00 hores. Durant el mes d’agost s’aturaran les tres activitats a l’aire lliure.

esport a l’aire lliure

Són activitats a l’aire lliure obertes a tots els abonats i abonades dels Clubs Claror, tot i que el punt d’inici de les activitats seran el Claror Marítim o Claror Can Caralleu. A la fitxa de cada activitat podreu trobar tots els detalls i algunes recomanacions per poder-ne gaudir plenament.

Amb l’arribada del bon temps, ens fa especial il·lusió recuperar aquestes tres activitats a l’aire lliure. Per tal de poder realitzar-les sense problemes, és important que et llegeixis atentament les indicacions de cada una d’elles. A la fitxa de cada activitat podràs veure si és encaixa amb el teu perfil. En cas de dubte, pots preguntar al nostre equip tècnic per resoldre qualsevol qüestió.

Tots els abonat tindreu a la vostra disposició els vestuaris del club més proper a cada activitat a l’aire lliure per poder-vos canviar i dutxar-vos després de l’activitat.

Articles relacionats