Ampliem el serveis de salut de L’Esportiu de Llinars

Consulta la disponibilitat a la recepció del club i reserva una hora per gaudir d'aquests nous serveis
serveis salut
Per cuidar la teva salut, ara també podràs gaudir de teràpies Ayurveda, quiromassatges i massatges relaxants

A L’Esportiu de Llinars volem cuidar-te tot el possible, pel que hem ampliat la nostra oferta de serveis de salut. Més enllà dels que ja oferíem, a partir d’ara també podràs gaudir de rituals d’Ayurveda, quiromassatges i massatges relaxants. Tots aquests serveis poden formar part del teu programa de millora de benestar i condició física que treballes al club. Cuidar la salut és un aspecte escencial per assolir un bon equilibri personal.

Aquests nous serveis que afegim al nostre catàleg t’ajudaran a completar la teva optimització energètica. Et permetran complementar l’exercici físic amb una cura especial cap el teu cos. Aconseguir un estat òptim de salut no només s’aconsegueix exercitant-te a les nostres sales. Prent-te un moment per tu i relaxa’t amb els tractaments que hem afegit per a tu.

volem cuidar la teva salut

La importància de cuidar bé el cos es fa evident amb l’alta càrrega de tensió que assumeixes en el teu dia a dia. I cada persona és un cas diferent, per això aquests nous serveis compten amb un ampli ventall d’opcions perquè trobis el que més s’adapta a tu. A més a més, en el cas del ritual d’Ayurveda, realitzarem un diagnòstic de sinèrgies per tal de poder optimitzar al màxim la sessió. La teva salut ens importa, i per això volem cuidar-te.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.