L’Esportiu de Llinars amplia els grups de pàdel per la propera temporada 22-23

L'Esportiu comptarà amb una nova tècnica per aquests nous grups destinats a abonats/des i públic general
grups pàdel
L’elevada demanda dels usuaris fa ampliar l’oferta de grups a partir de setembre

Que el pàdel és un esport que està de moda des de fa molts anys i que no deixa de créixer en nombre d’esportistes que el practiquen és innegable. A més a més, en la majoria d’ocasions, qualsevol persona que el prova acaba repetint i convertint-se en aficionat. Per això cada cop hi ha més demanda de cursos de pàdel i l’oferta de L’Esportiu de Llinars no s’escapa d’aquesta tendència.

 

És clar,  les peticions per fer el curs de pàdel, entre abonats i no abonats, no para de créixer i aquesta dinàmica ha fet que de cara a la temporada 22-23 comptem amb una nova tècnica per dirigir més sessions. Amb aquesta incorporació podrem ampliar el número de grups  i donar cabuda a totes aquelles persones que vulguin aprendre, millorar o perfeccionar la seva tècnica.

grups oberts a tothom, siguis o no abonat/da

Aquests cursos estan destinats a tothom, no només als nostres abonats/des. Això sí, si ets abonat comptaràs amb un preu reduit, facis una o dues sessions d’entrenament setmanal. Aquesta ampliació de grups dels cursos de pàdel abarca totes les edats, pàdel infantil, jove o adult.

 

No hi ha millor manera d’estrenar un nou curs que gaudint fent esport. Tinguis l’edat que tinguis i sigui quin sigui el teu nivell, no t’ho pensis més i inscriu-te! Vine a la recepció del club, informa’t dels horaris disponibles i reserva la teva plaça.

Articles relacionats