Si ets abonat de l’Esportiu de Llinars, aprofita els beneficis al supermercat Bonpreu

Fes les teves compres al Bonpreu situat al costat del club i aconsegueix una bonificació del 7% de les teves compres amb la targeta client
BonPreu
Per tal de poder beneficiar-te d’aquestes condicions, has d’activar-te la promoció a través del web de Bonpreu

Des de L’Esportiu de Llinars hem tancat un acord amb el supermercat Bonpreu per tal que els nostres abonats puguin gaudir d’avantatges especials. Si ets abonat de L’Esportiu i tens la targeta client del supermercat, fins el 31 d’octubre obtindràs una bonificació del 7% en totes les teves compres al supermercat situat al costat del club.

 

La normativa de Bonpreu ofereix als seus clients amb la targeta del supermercat un 1% de bonificació, pel que les condicions d’aquest acord milloren notòriament els beneficis econòmics per als nostres abonats. Per tal de poder beneficiar-te d’aquestes condicions, heu d’entrar a aquest link, identificar-vos amb el vostre correu electrònic i contrasenya, i indicar el codi de col·lectiu LLINARSESPR07. El codi d’usuari que us sol·licitaran és el vostra NIF de nou. L’aplicació de la bonificació extra la gestiona el mateix supermercat Bonpreu.

si encara no tens la targeta client bonpreu, fes-te-la, és molt fàcil

Si ets abonat però no tens la targeta client de Bonpreu, no pateixis, aconseguir-la és molt fàcil. Segueix tots els passos que trobaràs en aquest document i, en el moment de fer-la, no oblidis posar el codi promocional indicat!