Millora el teu benestar amb el taller Respira al Claror Can Caralleu

Aprendràs pautes per respirar que et permetran millorar el teu estat general i trobar calma en moments complicats del teu dia a dia
respirar
No et perdis aquest taller per aprendre a respirar que es farà a Can Caralleu els dijous 16 i 23 de març

Respirar no nomes és un acte que fem de manera automàtica per poder viure. Com ho fem pot arribar a ser tan important com el simple fet de respirar. Amb la respiració condicionem l’estat del nostre cos i la nostra ment, podent aconseguir grans millores en moments de tensió. És per això que des del Claror Can Caralleu hem organitzat un taller per aprendre a respirar de la manera més òptima pel nostre cos.

Serà un taller en el que aprendràs algunes pautes que et permetran millorar el teu estat general i saber trobar més calma en moments complicats del teu dia a dia. El taller consta de 2 sessions de 2 hores.

TALLER RESPIRA

  • Dijous 16 de març de 19 a 21h
  • Dijous 23 de març de 19 a 21h

Saber respirar i prendre consiència de com ho fem és molt important per aconseguir un estat de benestar global. En moments de tensió o estrés pots aconseguir una important millora de l’estat anímic centrant-te en la respiració i aprenent a controlar-la.

 

teoria i pràctica per respirar millor

El taller té una part teòrica i una altra pràctica. En la primera part entendrem la importància de controlar la respiració i amb la part pràctica ensenyarem exercicis que ens permitin aconseguir els beneficis a nivell físic, mental i emocional. En el curs es posarà el focus en l’estrés, l’insomni i la gestió de les pròpies emocions.

 

El taller es farà a la Sala Zen, un espai immillorable per realitzar aquest tipus d’activitat. És una sala ambientada especialment per buscar un entorn relaxat i en el que es pot aconseguir un estat físic i mental de tranquil·litat.

 

El taller Respira està destinat a totes aquelles persones interessades en aprendre a respirar millor, siguin abonades o no. Pels abonats/des el preu d’inscripció és de 40€, i pels no abonats/des de 50€. Si estàs interessat/da en reservar la teva plaça, dirigeix-te a la recepció del club! T’hi esperem.