Nova edició del casal d’estiu de natació sincronitzada

El casal es farà al Club Tennis Sant Gervasi i està orientat a nens i nenes a partir dels 6 anys per tal que s'iniciin en la disciplina de natació sincronitzada
sincronitzada
Entre el 27 de juny i el 22 de juliol el Kallípolis organitza aquest casal en torns setmanals perquè tots i totes les amants de la natació sincronitzada puguin gaudir aprenent aquesta disciplina

La natació sincronitzada té un bressol principal a Barcelona, i aquest no és altre que el C.N  Kallípolis. És un club que es va fundar al 1968, en un moment en el que la natació sincronitzada no vivia un moment gaire esplendorós. De fet, en els seus primers anys la seva lluita principal va ser que la sincronitzada fos reconeguda com a disciplina esportiva per la federació catalana de natació. Aquest objectiu es va aconseguir 5 anys després de la seva fundació. En el 1973 els campionats del món van incloure la natació sincronitzada en les seves competicions.

La seva tradició en sinconitzada es va consolidar a la dècada des vuitanta, en que van tenir esportistes menors de 10 anys. El fort creixament esportiu del club va superar la capacitat de les seves instal·lacions i els següents anys, des del club Claror Can Caralleu vam rebre esportistes del club perquè fessin les seves sessions d’entrenament en horari extraescolar. La nostra piscina climatitzada va acollir moltes de les seves esportistes que, més tard, van triomfar a les piscines mundials. Entre les seves nedadores de sincronitzada n’i ha varies que han destacat a nivell mundial. Segur que reconeixes els noms de Gemma Mengual, Andrea Fuentes, Ona Carbonell, Anna Tarrés i Maria José Bilbao.

casal setmanal de natació sincronitzada

La seva tradició es manté encara a dia d’avui, i aquest estiu, entre el 27 de juny i el 22 de juliol, el C.N Kallípolis organitza un casal de natació sincronitzada. Aquest casal està pensat per a nens i nenes a partir de 6 anys, per tal que s’iniciin en la natació sincronitzada. En aquesta ocasió l’activitat es farà al Club Tennis Sant Gervasi (Can Merlès s/n, de Sant Just Desvern).

El Casal ofereix dues opcions horàries, la del tot el dia i la de només matí. La primera barca la franja horària de 9 a 17 hores i la segona finalitza a les 13 hrores. Cada família pot escollir l’opció que encaixi més a les seves necessitats perquè el seu fill o filla gaudeixi de la natació sincronitzada aquest estiu!

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.