Nova edició de la Pàdel night a l’Esportiu Llinars

El 17 de juny, de 19 a 00 hores, vine a jugar a pàdel i gaudir de totes les sorpreses que hem preparat. Inscriu-te a la recepció de l'Esportiu
pàdel night

Tots els aficionats del pàdel esteu d’enhorabona amb aquesta nova edició del torneig nocturn que organitzen l’Esportiu Llinars i Lovato.


Si t’agrada el pàdel has de reservar-te la tarda del proper divendres 17 de juny per venir a l’Esportiu Llinars. Aquesta és la data escollida per la celebració d’una nova edició de la Pàdel Night organitzada per l’Esportiu i Lovato.

A les 19 hores es donarà el tret de sortida al torneig nocturn que es celebrarà a les pistes de pàdel de l’Esportiu. Mitja hora abans de l’inici dels partits es començaran a validar els participants que hagin arribat a les instal·lacions, i la competició s’allargarà fins les 00 hores del dissabte. Després, a partir de les 00:30 hores, es farà el repartiment de premis entre els participants. Seran cinc hores amb un únic protagonista, el pàdel, pel que la pilota no pararà quieta en cap moment.

molts premis i sortejos

Durant tota la jornada hi haura moltes sorpreses. Es realitzarà un sorteig entre tots els participants i, entre els guanyadors, més enllà dels premis de campions, també es sortejaran pales i portapales de pàdel. També s’oferirà aigua, fruita i sopar a tots els participants, que s’enduran una samarrtea de regal.

A partir de les 20 hores un DJ amenitzarà la vetllada amb molt bona música i també es podrà fer una copa després de finalitzar la participació.

La inscripció per participar al Pàdel night la pots fer a la recepció de l’Esportiu. Les inscripcions seran admeses per ordre d’alta fins a cobrir les places. Hi ha fins a 7 categories diferents, així que segur que trobraràs la que millor s’adapta al teu nivell i parella! Poden ser parelles masculines (amb tres nivells, C, B i B+), femenines o mixtes (amb dos nivells ambdues, C i B). El preu d’inscripció és de 25€ pels abonats i 27€ pels no abonats.

Amb l’organització d’aquest torneig a les pistes de l’Esportiu es reforça el protagonisme del pàdel en el nostre club. No perdis l’oportunitat de practicar el teu esport preferit en el nostres cursos d’estiu!

Articles relacionats