Prepara’t per les noves coreografies de Les Mills!

En el d’Aquadynamic, l’actualització es durà a terme als clubs Claror Cartagena, al Claror Marítim i a l'Esportiu de Llinars
Les Mills

Entre els propers dies 4 i el 10 de juliol les activitats de Les Mills dels nostres clubs s’ompliran de nous balls que estem segur que et faran gaudiu més que mai. Vine a descobrir-les!

Les activitats de Fitness com Les Mills estan en continua renovació i, cada tres mesos, als Clubs Claror ens comprotem a renovar els balls! Sempre volem estar a l’última per tal que gaudeixis al màxim amb les nostres activitats.

És per això que entre el 4 i el 10 de juliol aquestes activitats dirigides veuran renovats els seus balls en alguns dels nostres clubs. A principis de juliol la renovació s’aplicarà als Clubs Claror. En el d’Aquadynamic, l’actualització es durà a terme al Claror Cartagena, al Claror Marítim i a l’Esportiu de Llinars.

Aquesta renovació de coreografies de Les Mills s’aconseguirà gràcies a la dedicació i els entrenaments que estan realitzant els nostres tècnics. Aquests canvis sempre són complicats i laboriosos, però són necessaris per demostrar que el dia a dia dels nostres clubs no s’atura.

Noves les mills per captIvar-te com el primer dia

Aquest estil d’activitats ofereixen la possibilitat d’aplicar canvis periòdics per renovar el serveis als abonats. Aquesta renovació s’ha de fer amb una nova formació dels tècnics que imparteixen Les Mills, procés en el que ens trobem ara. Estem convençuts que les noves coreografies aportaran un aire fresc a les classes que t’encantarà.

Ben aviat el teu tècnic o la teva tècnica habitual et sorprendrà amb uns nous passos de ball. El més important és que no t’aturis, però amb aquesta renovació segur que el procés de la classe et tornarà a captivar com el primer dia. Saber-se de memòria una coreografia sempre et pot instaurar en una zona de confort, i nosaltres sempre volem exigir-te el màxim!

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.