Renovem les màquines eGym per perfeccionar els teus entrenaments

A més a més, el Claror Marítim serà l'escenari d'una prova pilot per tal de modificar el funcionament dels circuits eGym instaurant en mode OPEN
eGym
Acabem el mes de juny amb moltes novetats als clubs Claror Marítim i L’Esportiu Llinars. Arriben noves màquines eGym (14 a Marítim i 10 a Llinars) i noves funcionalitats per millorar la teva experiència als nostres clubs

Als Clubs Claror tenim un objectiu clar, oferir-te l’última tecnologia pels teus entrenaments. És per això que sempre busquem una renovació contínua i aquest mes de juny volem fer un pas més renovant les màquines eGym. Els abonats de Claror Cartagena, Claror Marítim i L’Esportiu de Llinars entreneu amb màquines eGym. Aquest és un sistema d’entrenament intel·ligent que t’ofereix una sessió interactiva i motivadora, amb la que pots assolir els teus objectius molt més fàcilment.

La filosofia d’entrenament eGym es basa en quatre pilars:

✓ Entrenament 100% personalitzat.

✓ Funcionalitats úniques i motivants.

✓ Mètodes d’entrenament guiats i orientats a objectius.

✓ Entrenament òptim fisiològicament  i beneficiós per la salut.

Amb la intenció de millorar l’experiència als nostres clubs, a partir del proper 21 de juny L’Esportiu de Llinars comptarà amb 10 noves màquines eGym. Un dia després, el 22 de juny, serà el club Claror Marítim que renovarà les seves màquines eGym amb 14 nous aparells.

prova pilot egym open a claror marítim

A més a més, també des del proper 22 de juny, el Claror Marítim serà l’escenari d’una prova pilot per tal de modificar el funcionament d’aquestes màquines. Com ja saps si n’ets usuari habitual, les màquines eGym funcionen en format de circuit tancat, amb un ordre preestablert a partir de la màquina en la que inicies la sessió.  No obstant, els Clubs Claror volem que el màxim d’abonats pugueu gaudir de les comoditats i avantatges de l’eGym, pel que iniciarem un període de prova en mode OPEN.

Aquest funcionament té com a principial novetat la possibilitat de fer ús de les màquines eGym de manera lliure i puntual. No serà necessari que facis tot el circuit complert de màquines per tal de fer-ne ús. Si t’interessa fer un exercici concret amb una màquina del circuit, pordràs fer-la servir i després dirigir-te a qualsevol altra màquina del club. Aquesta prova del mode OPEN es realitzarà al Claror Marítim i, posterioment, s’aplicarà als altres dos clubs que compten amb màquines eGym (el Claror Cartagena i L’Esportiu de Llinars). Des dels Clubs Claror hem rebut comentaris molt positius d’aquest funcionament més obert a tothom, pel que confiem que, amb ell, millorem la teva experiència al teu club.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.