S’acaba la disponibilitat de guants de boxa d’ús lliure per les sessions de Beach bootcamp

A partir del proper 15 de maig els assistents a les classes dirigides Beach bootcamp haureu de portar els seus propis guants de boxa
bootcamp

Des del club Claror Marítim volem facilitar l’accés al material a tots els nostres abonats. Per aquest motiu oferim la possibilitat d’adquirir els guants i les guantilles a la recepció del club per 22,50€ i 6€ respectivament

El servei de guants de boxa d‘ús lliure per les sessions de Beach bootcamp del Claror Marítim finalitzarà el proper 15 de maig. A partir del dilluns 16 tots els abonats que vulgueu assistir a aquesta activitat haureu de portar els vostres propis guants i guantilles. D’aquesta manera, com a abonat podràs practicar Beach bootcamp amb el teu propi material, aconseguint així més comoditat durant la sessió.

Des del club Claror Marítim us volem facilitar l’accés al material a tots els nostres abonats. Per aquest motiu oferim la possibilitat d’adquirir guants i guantilles a la recepció del club per 22,50€ i 6€ respectivament.

Una experiència més personal

Amb aquest canvi de funcionament els abonats podreu gaudir de l’activitat d’una manera més personalitzada. Amb els teus propis guants guanyaràs comoditat i podràs estar equipats amb tot el material des de casa. No tenim cap dubte que, d’aquesta manera, milloraràs la vivència de practicar el Beach bootcamp.