Saps si les teves dents han tornat tant bé com tu de les vacances?

A la tornada de vacances és molt més probable patir algun problema odontològic pel que a la tornada de l’estiu és el moment més important de l’any per fer-se una revisió en profunditat
Odontquality
Gaudeix de manera gratuïta d’una completa revisió odontològica a Odontquality només per ser abonat dels Club Claror

A l’estiu, amb les vacances, normalment canviem significativament els nostres hàbits: Horaris, menjars, costums… Aquests canvis habitualment suposen també estar moltes més hores fora de casa, menjar i beure aliments amb més sucres i relaxar els nostres costums d’higiene oral, ja sigui per impossibilitat d’anar amunt i avall amb el respall de dents o per “oblit”.

 

Això fa que a la tornada de vacances sigui molt més probable patir algún tipus de problema odontològic. Pot aparèixer en forma de càries, sobretot en els nens, o de problemes amb les genives: sagnat, sensibilitat, etc. Es per això que a la tornada de l’estiu és el moment més important de l’any per fer-se una revisió odontológica en profunditat. I com a abonat Claror, tu ho tens més fácil que ningú.

DEMANA ARA LA TEVA REVISIÓ ODONTOLÒGICA A ODONTQUALITY DE FORMA TOTALMENT GRATUÏTA

Odontquality, com a patrocinador dels Clubs Claror, ofereix a tots els nostres abonats i als familiars directes la possibilitat de gaudir de manera gratuïta d’una completa revisió odontològica, fins i tot amb diagnòstic d’especialitats, per poder estar segur que la teva boca està en òptimes condicions.

 

I després de la revisió la conclusió és que necessites alguna intervenció, recorda que també ens ofereixen:

 

  1. 25% DE DESCOMPTE EN QUALSEVOL TRACTAMENT O INTERVENCIÓ.
  2. FINANÇAMENT SENSE INTERESSOS, NOMÉS AMB EL DNI I UN COMPTE BANCARI.

 

Trobaràs una clínica Odontquality molt a prop dels nostres Clubs. A Barcelona Gràcia, Barcelona Sant Gervasi i l’Hospitalet.

 

Pots reservar la teva visita trucant al 934590607 o a web d’Odontquality.