Torna la festa aquàtica de Can Caralleu!

La festa tindrà lloc durant tot el matí, a partir de les 10 fins les 14 hores, en quatre torns d'una hora per tal que el màxim d'abonats i abonades en pugueu gaudir
festa aquàtica
Després de dues temporades tornem a celebrar aquesta festa familiar que s’havia convertit en una trobada imprescindible cada any

El proper dissabte 2 de juliol tornem a celebrar la Festa aquàtica de Can Caralleu! Aquesta és l’activitat familiar per excel·lència que organitzem a Can Caralleu i després de dues temporades tornem a celebrar. És per això que des dels Clubs Claror estem molt contents de poder recuperar aquesta festa, la més especial de totes i única al nostre club.

La festa tindrà lloc durant tot el matí, a partir de les 10 fins les 14 hores, en quatre torns d’una hora per gaudir dels inflables. D’aquesta manera, garantim que el nombre màxim dels nostres abonats i abonades pugueu gaudir de la jornada.

per gaudir de la festa has de reservar la teva plaça

L’accés serà l’habitual de la piscina, on hi haurà un control que tothom que accedeixi tingui feta la seva reserva. Per assegurar-te la plaça a la festa aquàtica has de seguir el procés habitual de reserva d’activitats. L’aforament en cada un dels torns que hem indicat serà de 150 persones. Reserva ja la teva plaça aquí!

Quan acabi cada torn s’anunciarà per megafonia que els participants heu d’abandonar la piscina. Un cop lliure, a l’hora indicada començarà el següent torn, repetint el protocol.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.