El 15, 16 i 17 de setembre t’esperem al Torneig de Pàdel de Claror Can Caralleu

Gaudeix jugant a pàdel amb un to carregat de solidaritat a favor de la Fundació Josep Carreras
Torneig solidari
La inscripció al torneig inclourà un pack de benvinguda i una participació en un sorteig que farem dissabte al matí

El 22 de setembre és el Dia Mundial de la leucèmia i a Claror volem sumar el nostre gra de sorra per ajudar els infants que la pateixen i fomentar-ne la recerca. Ho farem de la mà de la Fundació Josep Carreras i organitzant un Torneig de pàdel a Can Caralleu els dies 15, 16 i 17 de setembre.

Els detalls del Torneig

La competició es farà durant 3 dies per donar cabuda a la participació d’una quarenta de persones en tres categories. La fase prèvia inclou 3 partits com a mínim, i es jugarà:
· Dijous 15 setembre, de 19 a 22 h: categoria femenina
· Divendres, 16 de setembre, de 19 a 22 h: categoria masculina
· Dissabte, 17 de setembre, de 9 a 12 h: categoria mixta

Dissabte, de 12 a 15 hores, es jugarà la fase final de totes les categories.

La inscripció solidària es pot fer fins el 13 de setembre a la recepció de Can Caralleu. El preu per persona varia segons si es participa en una o dues categories i si s’és abonat dels Clubs Claror o no:
· Persones abonades: 18 € (una categoria) · 28 € (dues categories)
· Persones no abonades: 21 € (una categoria) · 35 € (dues categories)

Amb la inscripció cada participant tindrà un pack de benvinguda i podrà participar en un sorteig d’obsequis que farem dissabte a les 12:00 hores.

Pioners de la recerca a Europa

Cada any es diagnostica leucèmia a unes 6.400 persones a l’Estat espanyol i és el càncer infantil més freqüent amb una incidència del 30% dels càncers pediàtrics.

La Fundació Josep Carreras fa una gran tasca en l’atenció a persones que la pateixen però també fa una intensa i importantíssima tasca en recerca. El 2010 l’entitat va impulsar l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), el primer centre de recerca europeu exclusivament focalitzat en la leucèmia i altres malalties hematològiques malignes i un dels únics que existeixen arreu del món.

Si voleu contribuir a la causa i no teniu previst jugar a pàdel, també podeu fer el donatiu comprant alguns dels productes de merxandatge de la Fundació. Els trobareu a la recepció de Can Caralleu del 12 al 18 de setembre.

Articles relacionats