Un rècord de Catalunya i cinc medalles, nous resultats de l’equip de natació Màster de la Fundació Claror

L'equip de natació Màster va disputar les proves a la piscina del CN Mataró els passats 9 d’abril i 22, 23 i 24 d’abril respectivament
Equip de natació Màster

Les proves formaven part del “II CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLARGA DISTÀNCIA OPEN MÀSTERS” i el “V CAMPEONATO DE ESPAÑA OPEN DE FONDO NATACIÓN MÁSTER”

Dos nedadors de Claror Can Caralleu, el Sylvain Gleizes (categoria +45 anys) i el Juan Mª Cámara (categoria +65 anys), van participar al “II CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLARGA DISTÀNCIA OPEN MÀSTERS” i al “V CAMPEONATO DE ESPAÑA OPEN DE FONDO NATACIÓN MÁSTER” que es van disputar a la piscina del CN Mataró els passats 9 d’abril i 22, 23 i 24 d’abril respectivament.

Els dos nedadors van participar a cinc proves diferents d’aquests dos campionats. Amb la seva participació van aconseguir cinc medalles, una d’or, dues de plata i dues de bonze. A més a més, també van aconseguir batre un rècord de Catalunya.

Campionat de Catalunya

Al Campionat de Catalunya el Sylvain Gleizes va aconseguir una medalla de plata als 3000 metres lliures amb un temps de 38m.30s 81c. En aquesta mateixa prova el Juan Mª Cámara va aconseguir la medalla d’or amb un temps de 50m 29s 70c. A més a més, el nedador va batre el rècord de Catalunya en la categoria de +65 anys en la prova dels 2000 metres amb un temps de 33m 27s 98c.

Amb aquests resultats, la Fundació Claror va obtenir el tercer lloc al medaller entre els 16 clubs participants.

Campionat d’Espanya

En el Campionat estatal el Sylvain Gleizes va a tornar a competir als 3000 metres lliures i va tornar a aconseguir un medalla. En aquest cas va ser de bronze, però a nivell personal va rebaixar la marca feta quinze dies abans als Campionats de Catalunya fins als 38m 15s 31c.

El Juan Mª Cámara va participar als 1500 metres lliures on, amb un temps de 24m 49s 19c, es va penjar la medalla de bronze. També va competir en els 800 metres lliures, prova en la que va assolir el sots campionat d’Espanya en classificar-se segon amb un temps de 12m 49s 94c.

A la classificació per punts, la Fundació Claror, a la categoria masculina, va obtenir el lloc 24 entre els 62 participants.