Vine a gaudir del Dia Mundial de la Família a l’Esportiu

Més enllà de poder gaudir de totes les nostres instal·lacions durant el nostre horari habitual, a les 12:00 hores podreu escollir quina activitat voleu fer en família
Dia Mundial de la Família

Vine en família a gaudir de l’esport a la nostra jornada de portes obertes del 14 de maig

El proper 15 de maig és el Dia Mundial de la Família, i des de l’Esportiu de Llinars volem celebrar aquesta data de manera especial. Per això obrim les portes de les nostres instal·lacions perquè tu i la teva família vingueu a pasar un dia molt especial amb nosaltres. Siguis abonat o no, no et pots perdre aquesta oportunitat de venir amb la millor companyia a gaudir de l’esport!

Durant tot el dissabte 14 de maig celebrarem una jornada de Portes Obertes. Per aquest dia hem preparat diverses activitats perquè, t’agradi el que t’agradi, t’ho passis d’allò més bé amb la teva família. Més enllà de poder gaudir de totes les nostres instal·lacions durant el nostre horari habitual (de 8:00 a 20:00 hores), a les 12:00 hores podreu escollir quina activitat voleu fer en família.

A la piscina petita de les nostres instal·lacions farem una sessió d’Aiguagim, a la pista Tennis 3 farem una classe de Zumba familiar, pels amants del pàdel farem una Roda de pàdel en família (us haureu d’inscriure a recepció), també podreu fer una clase de Spinning i a la pista de Tennis 1 organitzarem una Fitness Kid.

No esperis més i reserva la teva plaça per les activitats que t’interessin aquí. No et quedis sense!

Sortejos entre els asistents

Els que vingueu a gaudir del dia en família a l’Esportiu de Llinars també participareu en diversos sortejos que farem durant el dia. Els assistents participareu a un sorteig de dues sessions d’Entrenador Personal, un lot de marxandatge i dues classes de pàdel.

Si ens visiteu durant aquesta jornada, a més a més de poder gaudir d’un gran dia d’esport en família, podreu tornar a casa amb un d’aquests regals que us oferim, sigueu o no abonats del club!

Tota la família de l’Esportiu us esperem a tots per poder gaudir d’aquest dia tant especial.

Articles relacionats