Vine a la presentació del llibre “Cuéntame un mundo mejor”

L'autor, Luis Guilera, assegura que és el llibre que “hauria volgut tenir per compartir amb els seus fills quan eren petits i ajudar-los a treballar valors, actituds i emocions per a viure feliç”
Cuéntame un mundo mejor

Els beneficis obtinguts per la venda del llibre es destinaran a la Fundació Aspasim, una entitat sense ànim de lucre que treballa en benefici de les persones amb discapacitat greu

A Claror Can Caralleu volem aprofitar les dues jornades de portes obertes del proper 14 i 15 de maig per fer la presentació d’un llibre molt especial. Ens referim al llibre “Cuéntame un mundo mejor”, escrit pel Luis Guilera, que vindrà al club el dissabte a les 10:00 hores per presentar-lo. T’esperem a la parada que trobaràs a l’entrada del club!

En el llibre trobareu cinc contes infantils que basen les històries dels seus protagonistes en els seus valors. Després de cada conte es podran treballar els valors que s’han explicat a la història amb algunes preguntes per debatre amb els més petits. Una manera molt especial de celebrar el Dia Mundial de la Família.

El camí del Luis Guilera  sempre ha estat molt vinculat en projectes d’esport i educació. A més a més, és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenador de futbol. També s’ha format en disciplines de desenvolupament personal (coaching, Programació Neurolingüística, educació emocional, lideratge, resolució de conflictes i mediació).

Aquesta formació l’ha permès adquirir una base propícia per poder orientar el rerefons dels contes inclosos al llibre cap el treball dels valors i principis. Segons el propi Luis, aquest és el llibre que “hauria volgut tenir per compartir amb els seus fills quan eren petits i ajudar-los a treballar valors, actituds i emocions per a viure feliç”.

Els beneficis es destinaran a la Fundació Aspasim

L’exentrenador del Barça d’hanbol i profesor d’INEFC, en Xesco Espar, ha escrit el pròleg del llibre. Ell mateix assegura que “No es tracta només un llibre divertit i atractiu, sinó que és compendi de situacions educatives i inspiradores per a que les criatures entrin en el món dels valors de forma amena“.

El llibre permet treballar els valors amb els més petits de la casa i aquests valors també es veuran reflectits en un aportació solidària. Els beneficis obtinguts per la venda del llibre es destinaran a la Fundació Aspasim. És una entitat sense ànim de lucre que treballa en benefici de les persones amb discapacitat greu.