Vine a pedalar sense fronteres amb els Club Claror

Celebrem el Dia Mundial de la Bicicleta amb una aliança amb Bicis Sense Fronteres i el seu projecte a Senegal!
pedalar
Fes el teu donatiu a la guardiola que trobaràs a la recepció dels nostres clubs o apuntant-te a la Màster d’spinning solidària del Claror Marítim

El 3 de juny és el Dia Mundial de la Bicicleta i el 5 de juny el Dia Mundial del Medi Ambient. La bici és un mitjà de transport sostenible, que ens facilita els desplaçaments i que ens fa gaudir de bones passejades. Però, a països com al Senegal, molts nens no tenen la possibilitat de tenir una bicicleta. Recorren llargues distàncies a peu, destinant moltes hores del dia a desplaçar-se, per exemple, per anar a l’escola. Aquesta gran inversió de temps en el desplaçament és una de les causes principals de l’abandonament escolar.

Per això hem tancat una col·laboració amb l’Associació Bicis Sense Fronteres per pedalar per recollir fons per comprar bicicletes que lliurarem a infants i joves del Senegal. Així volem convertir el llarg i feixuc camí a l’escola en un moment més lleuger i més ràpid. Volem celebrar el Día Mundial de la Bici ajudant a infants i joves als quals una bici els pot canviar la vida. Per cada 180 euros recaptats podrem enviar-los una bicicleta! El projecte Bicis Sense Fronteres ha aconseguit ressò mediàtic a la premsa, pots informar-te’n més aquí.

Si vols col·laborar, del 3 al 10 de juny trobaràs una guardiola solidària a la recepció dels Clubs Claror per tots aquells que vulgueu aportar el vostre gra de sorra al projecte des dels nostres clubs. Ja sigui corrent, nedant, ballant o fent fitness!

una màster d’spining solidària

A més a més, des dels Clubs Claror hem organitzat una activitat per pedalar amb aquest objectiu solidari més enllà de les nostres fronteres. A banda de la recapta que farem a la recepció dels Clubs durant tota la setmana, el divendres 10 de juny hem organitzat una màster d’spining especial, oberta a tothom, amb inscripció solidària de 5 euros. Les nostres bicicletes havien de tenir el seu protagonisme i ajudar en la recaptació! Es farà al Claror Marítim a les 18:30 hores. L’activitat té un aforament per 29 persones, així que no t’adormis i reserva la teva plaça aquí!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.