Als Clubs Claror volem conèixer la teva opinió!

El nostre equip d'experiència de l'abonat analitzarà totes les respostes i podrem millorar els aspectes que precisin d'algun canvi
opinió
Ens interessa molt saber la teva opinió sobre els nostres clubs, per això en els propers dies et farem arribar per correu electrònic una enquesta de valoració de la teva experiència amb nosaltres

Després de dos anys d’aturades i restriccions, als Clubs Claror estem molt contents i contentes de tornar a recuperar les enquestes de satisfacció. AQuestes enquestes ens permeten escoltar l’opinió de totes les persones que veniu als Clubs i saber quins aspectes valoreu més bé i en què creieu que podem millorar la teva experiència.

En el propers dies la rebràs per correu electrònic i la podràs respondre dedicant-hi pocs minuts. En cas que no tinguis correu electrònic, o no ens l’hagis facilitat, també volem que ens facis arribar la teva opinió. Podràs omplir l’enquesta escanejant un codi QR que trobaràs a la recepció dels nostres clubs i que et dirigirà directament a l’enquesta.

Apostem per la millora contínua

La teva opinió ens ajudarà molt a seguir endavant en el nostre afany per la millora contínua del servei i l’experiència que vius amb nosaltres. I és que el nostre equip d’experiència analitzarà totes les respostes i plantejarà accions en aspectes que precisin algun canvi. Així, tots hi sortirem guanyant, tu com a persona abonada perquè millorarem la teva experiència Claror i nosaltres perquè a conseguirem augmentar la teva satisfacció.

Des dels Clubs Claror volem facilitar-te un estil de vida actiu i sa i que en puguis gaudir amb la màxima comoditat. Volem escoltar-te, fes-nos arribar la teva opinió.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.