Consells per fer-te un pla d’entrenament setmanal

Vols idees per organitzar-te la teva setmana esportiva? Aquí tens uns consells per fer-te un pla d'entrenament setmanal.
Consells per fer-te un pla d'entrenament setmanal
Trencar la monotonia provant activitats noves, pot ser una bona manera de motivar-te a iniciar o continuar el camí cap a una vida més saludable.

Organitzar setmanalment les activitats que faràs al gimnàs, convertiran el teu entrenament en un pla variat i divertit. Tant si t’has abonat fa poc al gimnàs, com si fa temps que entrenes podem ajudar-te a planificar la teva pràctica esportiva, amb aquests consells per fer-te un pla d’entrenament setmanal.

pla d’entrenament setmanal: quines activitats escollir?

A l’hora de fer-te un pla d’entrenament setmanal, és important buscar un bon equilibri entre exercici i descans, activitats de cardio i de força, i combinar la sala fitness, les sales d’activitats i la piscina, escollint les activitats que més et motivin dins de cada tipus.

L’oferta d’activitats incloses en la quota que oferim a Clubs Claror és àmplia i variada, tant en tipus d’activitats com en intensitats i en espais, així que la classificació per tipus d’activitat t’ajudarà a escollir-les.

Consulta els horaris d’activitats dels clubs aquí i fes-te el teu programa.

Alt consum calòric

Activitats que busquen una gran despesa de calories i que tenen una intensitat alta o mitjana alta, afavorint la reducció de greix corporal i millorant la resistència cardiovascular:  Aquadynamic, Body Combat, Body Attack, Running Club Claror, HIIT Aquàtic, HIFT Training, Step i Swimming Club Claror.

Tonificació

Activitats que busquen un augment del to muscular i de la força general amb una intensitat mitjana, utilitzant material divers en funció de l’activitat i en les que s’utilitza suport musical: Abdominals, GAC, Body Pump, Aigua dolça, Aiguagim, Aigua fitness, Tono Claror i Ybells.

Cos-Ment

Activitats que busquen una millora de l’estat de benestar general del cos i la ment, treballant el control i la consciència corporal des de la flexibilitat, l’equilibri, la força i la concentració, afavorint la millora postural: Pilates, Body Balance, Hipopressius, Estiraments i mobilitat, Hatha Ioga, Kundalini Ioga i Aquabalance.

Ball

Activitats coreografiades per a tots els públics que busquen un treball cardiovascular, d’expressió corporal i d’agilitat d’una manera divertida mitjançant passos de balls de diferents estils, com el llatí, hip-hop, dance, pop, etc.: Aquadance, Zumba i Sh’bam.

Spinning Watts

Activitats d’entrenament cardiovascular i d’alta intensitat amb suport musical, que utilitza una bicicleta específica equipada amb potenciòmetre per controlar els watts realitzats. Mitjançant el treball intervàl·lic s’aconsegueix augmentar la capacitat i potència aeròbica, millorant la capacitat cardiovascular, afavorint la reducció del % de greix corporal i tonificant el tren inferior: Group Cycle i Spinning Watts.

Funcional

Activitats d’entrenament funcional i d’alta intensitat on es fa un treball en circuit mitjançant una tecnologia pròpia i específica que ens ajuda a l’organització i al control de la sessió. Milloren la reducció de greix corporal i augmenten la força general, afavorint una millor qualitat de vida des de moviments quotidians del dia a dia: Teambeats i Funxtion Claror.

Esports

Activitats on es poden realitzar els diferents esports proposats de manera lliure, amb tècnic o sense: Volei, Bàsquet i Bàdminton.

SÈNIOR FIT

Sènior Fit és un programa d’activitats dirigides que té per objectiu mantenir i/o millorar la forma física de forma global de les persones de perfil sènior. Hi ha diverses activitats de Sènior-FIT, tant en sec com en aigua, diferenciades pels diferents objectius de treball: Cardio, Força i Equilibrium.

BY CLAROR

Les activitats By Claror es fan en espais únics als interiors i exteriors dels clubs, en les que hi poden participar tots els abonats i abonades dels Clubs Claror i L’Esportiu de Llinars: Aigües Obertes, Bootcamp, Skill X, Veevo i Marxa nòrdica.

XP15′

Activitats exprés de 15′ a la sala de fitness en grups reduïts, i que treballen de forma més localitzada diferents grups musculars, combinant alta intensitat i major crema de greixos: Bootcamp, Core, Cross Claror, Estiraments i mobilitat articular, HIIT i Tabata. Consulta tota la info d’aquestes activitats i els seus horaris clicant aquí.

Vols que t’ajudem?

Programes d’Iniciació a l’entrenament

Per una banda, disposem dels Programes d’Iniciació a l’entrenament, de diferents nivells segons el propòsit que persegueixis: aprimar-te, muscular-te o reforçar-te. Demana al tècnic de la sala de fitness que posi data una sessió de benvinguda, t’assessorarem perquè aconsegueixis el teu objectiu.

Entrenador Personal

També disposem d’un equip d’Entrenadors Personals que t’ajudaran a assolir resultats en el menor temps. Un Entrenador Personal Claror et farà un Pla d’Entrenament personalitzat, t’acompanyarà en tot moment i et motivarà perquè aconsegueixis els resultats que desitges.

També t’acompanyarà durant els entrenaments, t’ensenyarà a realitzar-los correctament, et corregirà i ajustarà el pla segons la teva evolució, optimitzant el teu temps i el teu esforç. Tot això farà que aconsegueixis els teus objectius ràpidament i un estil de vida saludable.

Vols més informació sobre l’entrenador personal? Omple aquest formulari i contactarem amb tu..

l’autor

XAVI ROYO

Responsable d’activitats dirigides i Entrenador Personal de L’Esportiu de Llinars i Coordinador tècnic del 22 Fitnes Club

Llicenciat en INEFC, Grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives, i Entrenador nacional de triatló.

.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.